ludek0288
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 7 Listopad 2016
- Postów
- 432
U nas już przeszło do porządku dziennego i to nie jest żaden problem, najgorzej jak wyjeżdżamy gdzieś i ciężko wytłumaczyć kelnerowi/obsłudze że nie może być mąki. Teraz już lepiej, bo jest dużo dan bezglutenowych i produktów ale 8 lat temu to był kosmos i tak dziwnie ludzie patrzyli jak się pytalo ;D
Najważniejsze żeby domownicy zrozumieli i przestrzegali zasad bezpiecznego przygotowania posiłków. Reszcie można wybaczyć bo przed dieta też nie wiedziałam jakie to ważne nie stawiać np naszego chleba czy ciasta na tym samym talerzu co normalnego. Jednak u mnie najbliżsi popełniają już coraz mniej takich gaf. Trochę głupio się czuje jak im zwracam uwagę na takie coś lub że nie można używać tej samej deski do przygotowania kanapek ale czego się dla zdrowia nie robi [emoji6]