reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Jest już nas trzy. Może jeszcze jakaś wrześniówka2018 do nas dołączy

To tez macie maluszki w domu [emoji846][emoji846]
Jak sobie radzicie kiedyś dzień mamozy totalnej i tylko ręce i ręce? Mnie wczoraj i dzisiaj mocniej brzuch boli przez to ciagle wiszenie. I plecy mocno dają o sobie znać

reklama
Jak sobie radzicie kiedyś dzień mamozy totalnej i tylko ręce i ręce? Mnie wczoraj i dzisiaj mocniej brzuch boli przez to ciagle wiszenie. I plecy mocno dają o sobie znać

Mały często chce się tulić ale już dawno wprowadziłam w życie że wtedy siadam i biorę go na kolana bo inaczej plecy by mi już dawno strzeliły. Ogólnie robimy dużo rzeczy w pozycji siedzącej

Ostatnia edycja:
Taaaaak, as zaczynam się ich bać. A śnią mi się okropieństwa po prostu, przez co mam schiz, ze coś jest nie tak. Brrrrr
U mnie to samo jak mi się rzadko kiedy coś przyśni to teraz co noc i to takie historie dziwne albo jakieś koszmary ze budzę się wyczerpana przez to wszystko i do tego od kilku dni brzuch mnie pobolewa niby nie jest to mocny bol ale jednak tak cmi i przeszkadza to
Mi tez sie glupoty snia...
A co rano wstaje cala rozemocjonowana przez... koronowirusa. Paralizuhe mnie strach. I ze nie ma badan na kobietach w pierwszym trymestrze. Glupia ja
Ja mam. Śniło mi się że kupowałam ciscw aptece i pani powiedziała że mam zaczekać bo dostanę gratis. Przyniosła go w częściach i jak złożyła okazało się że gratisem była klatka z siankiem i ziarenkami a w środku były dwie świnki morskie [emoji23]
Ufff dobrze wiedzieć że nie jestem sama [emoji847] bo już myślałam że mnie jakieś schizy łapią [emoji85] mąż mówi że w pierwszej ciąży też miałam na początku takie głupie sny [emoji2957]
Nieśmiało do was dołańczam dziewczyny.
Jestem Natalia mam 31 lat pochodzę z woj. Pomorskiego ale mieszkam w Szwecji.
Mam troje dzieci. 12lat, 11lat i 1,5roczku.
Poroniłam 1 lutego i wychodzi na to że w pierwszym cyklu udało się ponownie zajść w ciąże. Staram się podchodzić do tej ciąży spokojnie bo wszystko jeszcze może się zdarzyć ale w głębi serca bardzo się cieszę i pragnę by tym razem wszystko było dobrze.
Termin wychodzi na 7listopada więc aktualnie 5 tydz i 1 dzień.
Niech ten dzień kobiet okazał się dla nas wszystkich szczęśliwy
Witamy [emoji8] piękne kreseczki [emoji7] ja również z pomorskiego [emoji4]

Ufff dobrze wiedzieć że nie jestem sama [emoji847] bo już myślałam że mnie jakieś schizy łapią [emoji85] mąż mówi że w pierwszej ciąży też miałam na początku takie głupie sny [emoji2957]Witamy [emoji8] piękne kreseczki [emoji7] ja również z pomorskiego [emoji4]

A można wiedzieć z kąd?

Ostatnia edycja:
Tragiczny dzień dziś kręci mi się w głowie non stop muli mnie strasznie. W ogóle jestem nie do życia.

Nieśmiało do was dołańczam dziewczyny.
Jestem Natalia mam 31 lat pochodzę z woj. Pomorskiego ale mieszkam w Szwecji.
Mam troje dzieci. 12lat, 11lat i 1,5roczku.
Poroniłam 1 lutego i wychodzi na to że w pierwszym cyklu udało się ponownie zajść w ciąże. Staram się podchodzić do tej ciąży spokojnie bo wszystko jeszcze może się zdarzyć ale w głębi serca bardzo się cieszę i pragnę by tym razem wszystko było dobrze.
Termin wychodzi na 7listopada więc aktualnie 5 tydz i 1 dzień.
Niech ten dzień kobiet okazał się dla nas wszystkich szczęśliwy
Cześć :)
Ja jestem dopiero świeżo po terminie @ i teście więc jeszcze nie wiem jak teraz wyglądać bedą nasze dni.
Na szczęście Szymek już jest odzwyczajony od noszenia na rękach. Czasem na spacerze się o to wykłóca jak jest śpiący, ale po prostu wózek wróci do łask.
Zostaje tylko kwestia podnoszenia go tam gdzie nie wejdzie sam i znoszenia go z 1- go piętra, bo mamy bardzo strome schody i nie umie schodzić sam jeszcze
Tragiczny dzień dziś kręci mi się w głowie non stop muli mnie strasznie. W ogóle jestem nie do życia.
Rozumiem. Ja mam zawroty głowy.
Jeszcze długo przed ciąża miewałam chwile osłabienia i podejrzewałam jakąś anemię. Kilka razy robiłam testy, żeby się upewnić czy napewno w ciąży nie jestem.
A teraz czuje, że będzie ciężko :)

reklama
Mam pytanko ... Nie urosly wam piersi już? Ja czuję, ze są coraz większe hmmm a może mi się wydaje??? [emoji38][emoji38][emoji23][emoji23][emoji44][emoji44][emoji44]
Ja mam cycki pełniejsze, ale do tej pory myślałam że to cudowna moc balsamu z Palmersa, który używałam po zaprzestaniu karmienia :)

Do góry