reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
Ostatni okres miałam 4 lutego, cykle średnio 27-28 dniowe, okres powinien być na początku tygodnia, nie doczekałam się [emoji6] W czwartek zrobiłam test - wynik pozytywny i pierwszą betę.
Od 2 miesięcy biorę euthyrox 50, w lutym robiłam tsh - wynik 1,6 czyli ok (wcześniej było ponad 4).
Endokrynolog powiedział, że jeśli zajdę w ciążę mam szybko zrobić tsh i do niej przyjść. I tutaj mam rozkminę - chce też zrobić drugą betę, endokrynolog przyjmuje w środy. Iść na betę w poniedziałek rano, od razu zrobisz tsh i zanieść wyniki w środę, czy iść w środę rano, zrobić betę i tsh, po południu endokrynolog?
Wiem, że stwarzam sobie problemy, ale to pierwsza ciąża, chce żeby było wszystko ok. Jak myślicie? Poniedziałek czy środa? Ma to jakieś znaczenie? [emoji12]
Do ginekologa na pierwszą wizytę jestem zapisana dopiero na 16.03, myślicie, że to nie za późno?
Z góry dziękuję za pomoc, trzymam za Was wszystkie kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze [emoji106] [emoji4]
Witaj. Z tą wizytą u gina nie na co się spieszyć. Wiem, że ciężko się doczekać bo sama tak mam. Ale jak pójdziesz za wcześnie i nie usłyszysz serducha to będzie stres czy wszystko w porządku. A koło 7-8 tyg już wszystko ładnie będzie widać :)
Dziewczyny. A wiec moje przeczucie bylo dobre. Dzis krwawie okropnie. Byla to ciaza biochemiczna 5 tydzien. Nie zamartwiam sie. Wyplakalismy sie juz no ale coz...licze na kolejny cykl [emoji4] powodzenia
Przykro mi :(
Też macie takie głupie sny? Od kilku dni codziennie coś mi się śni [emoji85] i to takie głupoty że masakra [emoji85]
Ja głupie sny miewam od zawsze. I zawsze bardzo realistycznie.

reklama
Wszystkiego najlepszego kobitki, żeby nasze ciąże były spokojne i bez żadnych komplikacji [emoji3059][emoji8][emoji8][emoji7][emoji512][emoji513][emoji511][emoji64][emoji253][emoji257]
Dziękuję i Tobie również Wszystkiego dobrego , spokojnej i bezproblemowej ciąży [emoji1768][emoji4][emoji3590][emoji257]

Nieśmiało do was dołańczam dziewczyny.
mieszkam w Szwecji.
Mam troje dzieci.
Poroniłam 1 lutego i wychodzi na to że w pierwszym cyklu udało się ponownie zajść w ciąże. Staram się podchodzić do tej ciąży spokojnie bo wszystko jeszcze może się zdarzyć ale w głębi serca bardzo się cieszę i pragnę by tym razem wszystko było dobrze.
Termin wychodzi na 7listopada więc aktualnie 5 tydz i 1 dzień.
Niech ten dzień kobiet okazał się dla nas wszystkich szczęśliwy

Ostatnia edycja:
Jestem Natalia mam 31 lat pochodzę z woj. Pomorskiego ale mieszkam w Szwecji.
Mam troje dzieci. 12lat, 11lat i 1,5roczku.
Poroniłam 1 lutego i wychodzi na to że w pierwszym cyklu udało się ponownie zajść w ciąże. Staram się podchodzić do tej ciąży spokojnie bo wszystko jeszcze może się zdarzyć ale w głębi serca bardzo się cieszę i pragnę by tym razem wszystko było dobrze.

Gratuluje pięknych dwóch kreseczek [emoji7]i życzę spokojnej ciąży

Jestem Natalia mam 31 lat pochodzę z woj. Pomorskiego ale mieszkam w Szwecji.
Mam troje dzieci. 12lat, 11lat i 1,5roczku.
Witam [emoji3526][emoji3526]

reklama
Do góry