reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Dziewczyny.. Ja niedawno wróciłam ze szpitala. Rano wyleciała ze mnie krew tak jakby z wodą i pobolewal mnie brzuch🥺 Lekarz zrobił mi USG jest pęcherzyk i kazał wrócić do domu i leżeć. Nieby teraz już nie krwawie ale pobolewa brzuch 🥺 Z Aplikacji to 6tydz i 6dzien ciąży

reklama
Nie jest realne by nie podnosić 17mc dziecka w trakcie trwania ciąży. No chyba, że macie do pomocy armię wojska. Taki dzieciaczek nie rozumie, że mama nie może wziąć na ręce. Mój starszak z ledwością to zrozumiał jak byłam w ciąży z Maciejem. Także żyjmy normalnie, bo co ma być to i tak będzie. Leżenie cały czas plackiem też wcale nie rokuje nic dobrego, w trakcie prawidłowej ciąży.
Co do kawy, w żadnej ciąży nie przestawałam jej pić.

Dokładnie tak. Taki maluch nie rozumie, ze mama nie może dźwigać. A jak ma dzień mamozy totalnej to nie ma wyjścia niestety.

Nie jest realne by nie podnosić 17mc dziecka w trakcie trwania ciąży. No chyba, że macie do pomocy armię wojska. Taki dzieciaczek nie rozumie, że mama nie może wziąć na ręce. Mój starszak z ledwością to zrozumiał jak byłam w ciąży z Maciejem. Także żyjmy normalnie, bo co ma być to i tak będzie. Leżenie cały czas plackiem też wcale nie rokuje nic dobrego, w trakcie prawidłowej ciąży.
Co do kawy, w żadnej ciąży nie przestawałam jej pić.
Masz rację, że jeśli ciaza nie jest prawidłowa to organizm sam ją odrzuci ale kobieta, która długo walczyła o ciążę zrobi wszystko, żeby ją utrzymać. Nawet położy się plackiem na 9 miesięcy ;)

Dziewczyny.. Ja niedawno wróciłam ze szpitala. Rano wyleciała ze mnie krew tak jakby z wodą i pobolewal mnie brzuch🥺 Lekarz zrobił mi USG jest pęcherzyk i kazał wrócić do domu i leżeć. Nieby teraz już nie krwawie ale pobolewa brzuch 🥺 Z Aplikacji to 6tydz i 6dzien ciąży

O rany. Dziewczyny. Co to się dzieje.
Trzymam kciuki zeby było dobrze.

To chyba koniec. Zegnam sie z wami z przykroscia. Jesyesmy z nazeczonym bardzo zalamani. Zaczelam krwawic juz na brązowo. Nie udalo sie. Wiedzialam ze zajscie w ciaze w 1 cyklu jest zbyt cudowne zeby sie udalo

To chyba koniec. Zegnam sie z wami z przykroscia. Jesyesmy z nazeczonym bardzo zalamani. Zaczelam krwawic juz na brązowo. Nie udalo sie. Wiedzialam ze zajscie w ciaze w 1 cyklu jest zbyt cudowne zeby sie udalo
Kochana a ja pozostawuam iskierke nadziei. W pierwszej ciazy krwawilam jeden dzien, popludniu juz na brazowo.
Brazowa czyli juz stara krew.
Mam nadzieje, ze to jesnak nie koniec[emoji173]

Kochana a ja pozostawuam iskierke nadziei. W pierwszej ciazy krwawilam jeden dzien, popludniu juz na brazowo.
Brazowa czyli juz stara krew.
Mam nadzieje, ze to jesnak nie koniec[emoji173]
Bardzo bym chciala zeby wszystko bylo dobrze ale wątpie ze tak bedzie :( tylko czy poronienie jest bezbolesne? Czemu mnie nic nie boli?

reklama
Do góry