reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Wracam juz do domu. Lekarz mnie nawet nie zbadal poqiedzial ze pewnie trace dziexko i kazal wracac do domu i ze jak sie tak dzieje to siw nie idzie do szpitala tylko swojego lekarza...a mamy sobote przwciez

Masakra ze nawet usg nie zrobili. Przytulam cie mocno, bądź dobrej mysli i odpoczywaj duzo 😚

Przede wszystkim badanie powinno być...
A właśnie, że idzie się na IP na ginekologię i oni muszą cie zbadać. Jeśli masz blisko to proponuję po 19 wybrać się jeszcze raz wtedy zmienia się dyżury.

Teoretycznie tak ale czesto za granica ciaza zaczyna sie po 12 tygodniu a do tego czasu nic nie robia...

Kompletnke mnie nie zbadal
Nie masz gdzieś laboratorium w pobliżu, które jest jeszcze otwarte żeby zrobić betę z krwi chociaż dla pewności albo umówić się do jakiegoś lekarza prywatnie na szybko skoro tam nie chcieli Ci pomóc?

No tak ubezpieczenie niby załatwia temat ale i tak mialabym wątpliwości co do ewentualnej pomocy np. w Zanzibarze. Wiem, że nie można generalizować bo wszędzie zdarzają się konowały no ale jednak takie kraje egzotyczne troche mnie przerażają jeśli chodzi o opiekę medyczną.

Nie masz gdzieś laboratorium w pobliżu, które jest jeszcze otwarte żeby zrobić betę z krwi chociaż dla pewności albo umówić się do jakiegoś lekarza prywatnie na szybko skoro tam nie chcieli Ci pomóc?

No tak ubezpieczenie niby załatwia temat ale i tak mialabym wątpliwości co do ewentualnej pomocy np. w Zanzibarze. Wiem, że nie można generalizować bo wszędzie zdarzają się konowały no ale jednak takie kraje egzotyczne troche mnie przerażają jeśli chodzi o opiekę medyczną.
Wszystko zamkniete 😭😭😭 pojade zrobic w poniedzialek. Bo przestalam krwawic qiec jie wiem jak stwierdzil ze stracilam malenstqo

reklama
A jak u Was z dentystą? Chodziłam regularnie co miesiąc od prawie roku bo ogólnie mam słabe zęby i trochę miałam ich do leczenia trochę do wymiany plomby. Byłam wczoraj i pan doktor powiedział, że wstrzymalby się z dalszym leczeniem do drugiego trymestru chyba że lekarz ginekolog da zielone światło.
Ogólnie mówił że nie ma nic na pilnie ale w jeden ząb wdarła się próchnica.
Byłyście może w takiej sytuacji w poprzednich ciążach ?

Ja chodzę co pol roku na przegląd i teraz jak byłam to nie ma nic do robienia ale właśnie wspomniał ze jak jest jakiś ubytek to trzeba robić bezwględnie po mimo ciazy

Do góry