Lekarz mi powiedział że jeżeli jest brązowo to dobrze bo to znaczy że nie ma świeżej krwi tylko jakieś stare resztki wylatują. Będzie dobrze. A nie masz możliwości zrobic usg?To chyba koniec. Zegnam sie z wami z przykroscia. Jesyesmy z nazeczonym bardzo zalamani. Zaczelam krwawic juz na brązowo. Nie udalo sie. Wiedzialam ze zajscie w ciaze w 1 cyklu jest zbyt cudowne zeby sie udalo
reklama
Ja zawsze brałam znieczulenie być może dlatego mi dentysta tak powiedział. Mam nadzieję że gin pozwoli i nie będę się denerwować że mam niewyleczone i że to nie zaszkodzi ...są przecież znieczulenia dla ciężarnych jak slyszalamJa chodzę co pol roku na przegląd i teraz jak byłam to nie ma nic do robienia ale właśnie wspomniał ze jak jest jakiś ubytek to trzeba robić bezwględnie po mimo ciazy
L
Lebkuchen_mum
Gość
Dziewczyny jade jeszcze do innego szpitala. Maja mnie zbadac. Nie bede siedziala bezczynnie. Moze uda sie ze jej jeszcze nie stracilam
CoffeS
Fanka BB :)
Kochana myślami jestem z Tobą i cały czas jeszcze mam nadzieję. Spróbuj zrobić w poniedziałek bebe lub poszukaj prywatnie lekarza.Dziewczyny jestem w szpitalu. Zaczelam krwawic. Czuje ze jest juz po wszystkim [emoji24][emoji24][emoji24] zalamie sie
Mocno ściskam [emoji173]Dziewczyny.. Ja niedawno wróciłam ze szpitala. Rano wyleciała ze mnie krew tak jakby z wodą i pobolewal mnie brzuch[emoji3064] Lekarz zrobił mi USG jest pęcherzyk i kazał wrócić do domu i leżeć. Nieby teraz już nie krwawie ale pobolewa brzuch [emoji3064] Z Aplikacji to 6tydz i 6dzien ciąży
Witaj [emoji4] hehe te boćki to był znak [emoji1787]Cześć ja sie wczoraj o ciąży dowiedziałam, więc może to być koniec października lub listopad, Test zrobiłam po ok 3 dni jak mi sie miesiaczka spóźnia. Na dodatek wczoraj widziałam lecące dwa bociany
Może to tylko jakiś krwiak jak dziewczyny wyżej pisały. Nie poddawaj się jesteśmy wszystkie z TobąDziewczyny jade jeszcze do innego szpitala. Maja mnie zbadac. Nie bede siedziala bezczynnie. Moze uda sie ze jej jeszcze nie stracilam
Dżasta :)
Trzymam kciuki, żeby było wszystko w porządku [emoji110][emoji110][emoji110][emoji8]Miesiaczka wypadala 4/5 dni temu. Robilam testy i zwykle i elektroniczne wszystkie byly mega pozytywne. Ginekologa mialam miec dopiero za 2 tyg. Tak sie boje a dalej czekam
L
Lebkuchen_mum
Gość
Dziekuje ci i wszystkim. Trzymajcie kciuki. Maja sprawdzic co sie dzieje i koniec. Chxe miec pewnosc czy jest szansa czy poronilam. Bo tamten lekarz nawet nie wiedzial czy juz po wszystkim czy nieMoże to tylko jakiś krwiak jak dziewczyny wyżej pisały. Nie poddawaj się jesteśmy wszystkie z Tobą
gigi12
Ja zawsze brałam znieczulenie być może dlatego mi dentysta tak powiedział. Mam nadzieję że gin pozwoli i nie będę się denerwować że mam niewyleczone i że to nie zaszkodzi ...są przecież znieczulenia dla ciężarnych jak slyszalam
Ja bez znieczulenia zawsze bo mnie to bardziej boli niż wiercenie zęba wiec może dlatego mi powiedział ze leczyć trzeba bez względu na ciąże bo gorzej jak są zęby chore to podobno na dziecko tez może wpływać
Dżasta :)
Super, że u Ciebie wszystko w porządku [emoji8]A który masz tydzień? Ja w środę wylądowałam w szpital z krwawieniem ale bardzo obfitym i ze skrzepami. Paczka podpasek poszła w 4 godziny i wszystko było dobrze. Zrobili mi usg i moje kropeczki były na miejscu ale zostawili mnie na 2 dni na obserwacje. Nie martw się. Będzie dobrze. A czemu nie robią Ci usg?
reklama
Na tą chwilę jest dobrze ale jeszcze może się wszystko wydarzyć. Mam reżim łóżkowy.Super, że u Ciebie wszystko w porządku [emoji8]