reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

To chyba koniec. Zegnam sie z wami z przykroscia. Jesyesmy z nazeczonym bardzo zalamani. Zaczelam krwawic juz na brązowo. Nie udalo sie. Wiedzialam ze zajscie w ciaze w 1 cyklu jest zbyt cudowne zeby sie udalo
Lekarz mi powiedział że jeżeli jest brązowo to dobrze bo to znaczy że nie ma świeżej krwi tylko jakieś stare resztki wylatują. Będzie dobrze. A nie masz możliwości zrobic usg?

reklama
Ja chodzę co pol roku na przegląd i teraz jak byłam to nie ma nic do robienia ale właśnie wspomniał ze jak jest jakiś ubytek to trzeba robić bezwględnie po mimo ciazy
Ja zawsze brałam znieczulenie być może dlatego mi dentysta tak powiedział. Mam nadzieję że gin pozwoli i nie będę się denerwować że mam niewyleczone i że to nie zaszkodzi ...są przecież znieczulenia dla ciężarnych jak slyszalam

Dziewczyny jestem w szpitalu. Zaczelam krwawic. Czuje ze jest juz po wszystkim [emoji24][emoji24][emoji24] zalamie sie
Kochana myślami jestem z Tobą i cały czas jeszcze mam nadzieję. Spróbuj zrobić w poniedziałek bebe lub poszukaj prywatnie lekarza.
Dziewczyny.. Ja niedawno wróciłam ze szpitala. Rano wyleciała ze mnie krew tak jakby z wodą i pobolewal mnie brzuch[emoji3064] Lekarz zrobił mi USG jest pęcherzyk i kazał wrócić do domu i leżeć. Nieby teraz już nie krwawie ale pobolewa brzuch [emoji3064] Z Aplikacji to 6tydz i 6dzien ciąży
Mocno ściskam [emoji173]
Cześć ja sie wczoraj o ciąży dowiedziałam, więc może to być koniec października lub listopad, Test zrobiłam po ok 3 dni jak mi sie miesiaczka spóźnia. Na dodatek wczoraj widziałam lecące dwa bociany :D
Witaj [emoji4] hehe te boćki to był znak [emoji1787]

Może to tylko jakiś krwiak jak dziewczyny wyżej pisały. Nie poddawaj się 😘 jesteśmy wszystkie z Tobą
Dziekuje ci i wszystkim. Trzymajcie kciuki. Maja sprawdzic co sie dzieje i koniec. Chxe miec pewnosc czy jest szansa czy poronilam. Bo tamten lekarz nawet nie wiedzial czy juz po wszystkim czy nie

Ja zawsze brałam znieczulenie być może dlatego mi dentysta tak powiedział. Mam nadzieję że gin pozwoli i nie będę się denerwować że mam niewyleczone i że to nie zaszkodzi ...są przecież znieczulenia dla ciężarnych jak slyszalam

Ja bez znieczulenia zawsze bo mnie to bardziej boli niż wiercenie zęba wiec może dlatego mi powiedział ze leczyć trzeba bez względu na ciąże bo gorzej jak są zęby chore to podobno na dziecko tez może wpływać

A który masz tydzień? Ja w środę wylądowałam w szpital z krwawieniem ale bardzo obfitym i ze skrzepami. Paczka podpasek poszła w 4 godziny i wszystko było dobrze. Zrobili mi usg i moje kropeczki były na miejscu ale zostawili mnie na 2 dni na obserwacje. Nie martw się. Będzie dobrze. A czemu nie robią Ci usg?
Super, że u Ciebie wszystko w porządku [emoji8]

reklama
Do góry