reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Przestalam juz to by
Jeju kochana nieee, może nic nie będzie, mocno krwawisz? Dawaj znać co i jak [emoji8]
Przestalam juz to byla taka lekko rozowa rozwodniona jakby krew jak sie podtarlam a rano mialam wiekszy bol. Teraz wszystko ustalo ale jak zeobili mi z moczu bete to wyszla negatywna. Pocieszcie mnie ze przez to ze to wczesna ciaza i dlatego nie wyszlo z kolejnego moczu niz z porannego. Bo ze stresu ck chwila bylam silu

reklama
Aczkolwiek na badanie bety byloby za szybko. Przypuszczam ze test zrobili bo trwalo to 1 minute jak im mocz do badania dalam

Przestalam juz to by
Przestalam juz to byla taka lekko rozowa rozwodniona jakby krew jak sie podtarlam a rano mialam wiekszy bol. Teraz wszystko ustalo ale jak zeobili mi z moczu bete to wyszla negatywna. Pocieszcie mnie ze przez to ze to wczesna ciaza i dlatego nie wyszlo z kolejnego moczu niz z porannego. Bo ze stresu ck chwila bylam silu
Aczkolwiek na badanie bety byloby za szybko. Przypuszczam ze test zrobili bo trwalo to 1 minute jak im mocz do badania dalam
Kurcze a kiedy miałaś termin @??
Z krwii najlepiej betę robić bo najbardziej wiarygodna..

Dziewczyny jestem w szpitalu. Zaczelam krwawic. Czuje ze jest juz po wszystkim [emoji24][emoji24][emoji24] zalamie sie

Trzymam jednak kciuki żeby było dobrze! :)

Spokojnie. Może to nic takiego. Czasami plamienia i krwawienia zdarzają się w ciąży. Co lekarz mówi?

Dziewczyny, lepiej nie dźwigajcie swoich pociech. W tak wczesnej ciąży lepiej uważać na siebie szczególnie. Mój mąż nawet nie pozwala mi tacy z jedzeniem przenieść co jest troche uciążliwe bo nie będę przeciez leżeć w domu i pachniec [emoji849] Ogarnąć troche też trzeba.

Ja jednak uważam, że natura wie co robi.
Nie będę z małym skalać i latać jak do tej pory. Ale jakoś muszę go wykąpać, wsadzić do auta skoro większość czasu jesteśmy razem...

Przestalam juz to by

A ile dni jesteś po @?

Nie jest realne by nie podnosić 17mc dziecka w trakcie trwania ciąży. No chyba, że macie do pomocy armię wojska. Taki dzieciaczek nie rozumie, że mama nie może wziąć na ręce. Mój starszak z ledwością to zrozumiał jak byłam w ciąży z Maciejem. Także żyjmy normalnie, bo co ma być to i tak będzie. Leżenie cały czas plackiem też wcale nie rokuje nic dobrego, w trakcie prawidłowej ciąży.
Co do kawy, w żadnej ciąży nie przestawałam jej pić.

A który masz tydzień? Ja w środę wylądowałam w szpital z krwawieniem ale bardzo obfitym i ze skrzepami. Paczka podpasek poszła w 4 godziny i wszystko było dobrze. Zrobili mi usg i moje kropeczki były na miejscu ale zostawili mnie na 2 dni na obserwacje. Nie martw się. Będzie dobrze. A czemu nie robią Ci usg?

Wracam juz do domu. Lekarz mnie nawet nie zbadal poqiedzial ze pewnie trace dziexko i kazal wracac do domu i ze jak sie tak dzieje to siw nie idzie do szpitala tylko swojego lekarza...a mamy sobote przwciez

A który masz tydzień? Ja w środę wylądowałam w szpital z krwawieniem ale bardzo obfitym i ze skrzepami. Paczka podpasek poszła w 4 godziny i wszystko było dobrze. Zrobili mi usg i moje kropeczki były na miejscu ale zostawili mnie na 2 dni na obserwacje. Nie martw się. Będzie dobrze. A czemu nie robią Ci usg?
Kompletnke mnie nie zbadal

reklama
Wracam juz do domu. Lekarz mnie nawet nie zbadal poqiedzial ze pewnie trace dziexko i kazal wracac do domu i ze jak sie tak dzieje to siw nie idzie do szpitala tylko swojego lekarza...a mamy sobote przwciez
Przede wszystkim badanie powinno być...
A właśnie, że idzie się na IP na ginekologię i oni muszą cie zbadać. Jeśli masz blisko to proponuję po 19 wybrać się jeszcze raz wtedy zmienia się dyżury.

Do góry