reklama
Też mam rozstępy z okresu dojrzewania na piersiach i na udach.Ja uzywalam bio oil w wieku dojrzewania bo robily mi sie okropne rozstepy kiedy piersi zaczely rosnac. Efekt taki ze niestety mimo duzej regularnosci rozstepy i tak sie robily. Moze jedynie pomogl troszke zeby zbledły szybciej. Tez sadze ze zalezy to od predyspozycji choc wiadomo moze akirat mozna sobie pomoc. Trzeba probowac a moze akurat cos to da
Odkąd się dowiedziałam o ciąży smaruje się masłem uelastyczniajacym z perfecta mama+ jak mi się skończy poszukam czegoś bardziej zaawansowanego
A kiedy zaczelyscie w poprzednich ciążach traktować piersi jakimiś specjalnymi specyfikami ? Zastanawiałam się nad tym w drogerii ale chyba jeszcze na to za wcześnie?
Ewarut
Fanka BB :)
Cześć wszystkim [emoji3526]
Wiecie co zauważyłam, że jedzenie mi nie służy. Jak się na jem to muszę iść na spotkanie z kibelkiem... A znowu jak jestem głodna to cała się trzęsę i też mi nie dobrze. I weź tu dogodz kobiecie w ciąży.
A tak po za tym to juzmarzy mi się wiosna. Za oknem pada deszcz, dzieci dostają już "kota" w domu... Chcę już ciepło...
Wiecie co zauważyłam, że jedzenie mi nie służy. Jak się na jem to muszę iść na spotkanie z kibelkiem... A znowu jak jestem głodna to cała się trzęsę i też mi nie dobrze. I weź tu dogodz kobiecie w ciąży.
A tak po za tym to juzmarzy mi się wiosna. Za oknem pada deszcz, dzieci dostają już "kota" w domu... Chcę już ciepło...
Joasia.k85
Początkująca w BB
Dzień dobry Kochane jak minęła wam noc bo mi ciężko bolał mnie brzuch tak przez godzinę może dłużej jak na miesiączke długo nie umiałam zasnąć niby tak powinno być ale czy napewno czekanie do tego pn mnie dobija ale co Zrobić. Też macie takie bóle?
ewelka8312
Witam. Ja bezobjawowo narazie, aż się boje czy wszystko tam jest w porządku.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja tak mialam zaraz jak sie dowiedzialam o ciazy to bylo jeszcze przed miesiaczka. Ta sama pachwina po ktorej stronie czulam ze bylo jajeczkowanie. Bol pachwiny byl mocny i promieniowal az na cale udo. Wylezalam sie 3 dni...akurat choroba dopadla i przeszlo. Od tego czasu nix nie boli. U mnie mysle ze sie zarodek zagniezdzalBolą Was może jajnik/pachwiny tylko po jednej stronie? Trochę podchodziłam dzisiaj i aż do nogi promieniowało teraz jak odpoczęłam jest już znacznie lepiej.
L
Lebkuchen_mum
Gość
To moja 1 ciaza ale smaruje sie jak glupia juz bo wiem co bedzie z moimi predyspozycjami aczkolwiek walić rozstępy...dla malenstwa moge je miec wszedzie z czasem i tak bledna i robia sie biale wiec takiej tragedi nie bedzie musze sie ubezpieczyc dobrym podejsciem zeby mi potem tak przykro nie bylo jak te rozstepy zobacseTeż mam rozstępy z okresu dojrzewania na piersiach i na udach.
Odkąd się dowiedziałam o ciąży smaruje się masłem uelastyczniajacym z perfecta mama+ jak mi się skończy poszukam czegoś bardziej zaawansowanego
A kiedy zaczelyscie w poprzednich ciążach traktować piersi jakimiś specjalnymi specyfikami ? Zastanawiałam się nad tym w drogerii ale chyba jeszcze na to za wcześnie?
ForgetMeeNot
Od poczatku ciąży??
Od 4 miesiąca. Brzuch miałam gigantyczny a nie mam ani jednego rozstepu.
reklama
ewelka8312
To chyba się wstrzymam że smarowaniemOd 4 miesiąca. Brzuch miałam gigantyczny a nie mam ani jednego rozstepu.