L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja ogolnie jestem z malopolski ale mieszkam w wiedniu juz troche
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja mysle, ze moj tez tatusiowy sie zrobi, jak rodzenstwo sie pojawi [emoji14]
Kochane a czy używacie już czegoś na rozstępy? Bo ja kupiłam taki balsam i nie wiem czy używać bo niby pisze od 1 trymestru, ale sama nie wiem..
Kochane a czy używacie już czegoś na rozstępy? Bo ja kupiłam taki balsam i nie wiem czy używać bo niby pisze od 1 trymestru, ale sama nie wiem..
Chyba mozna ale jest tam jakas ograniczona ilość i zalezy pewnie jaka kawa ..A
mozna pić kawę? Bo właśnie nie wiem i się boje pić [emoji47]
Ja też zapomnialam.. ja to bym piła taka latte z expresu. Więcej mleka jak kawy w tym jestChyba mozna ale jest tam jakas ograniczona ilość i zalezy pewnie jaka kawa ..
Mogłam zapytać lekarza ale zapomniałam o tym .. może inne dziewczynki będą widziały?[emoji848]
Od poczatku ciąży??Ja w poprzedniej ciąży uzywalam masła z Palmersa
Ja uzywalam bio oil w wieku dojrzewania bo robily mi sie okropne rozstepy kiedy piersi zaczely rosnac. Efekt taki ze niestety mimo duzej regularnosci rozstepy i tak sie robily. Moze jedynie pomogl troszke zeby zbledły szybciej. Tez sadze ze zalezy to od predyspozycji choc wiadomo moze akirat mozna sobie pomoc. Trzeba probowac a moze akurat cos to daJa cała pierwsza ciąże jechałam na bio oilu u mnie się sprawdził - ani jednego rozstępu. Chociaż wiem ze to również kwestia indywidualna moja koleżanka smarowała się jak szalona wszystkim co popadnie a i tak popękała skora strasznie.