L
Lebkuchen_mum
Gość
Napewno!!!Oby to było to mocniejsze lokowanie ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno!!!Oby to było to mocniejsze lokowanie ☺
Też mam rozstępy z okresu dojrzewania na piersiach i na udach.
Odkąd się dowiedziałam o ciąży smaruje się masłem uelastyczniajacym z perfecta mama+ jak mi się skończy poszukam czegoś bardziej zaawansowanego [emoji4]
A kiedy zaczelyscie w poprzednich ciążach traktować piersi jakimiś specjalnymi specyfikami ? Zastanawiałam się nad tym w drogerii ale chyba jeszcze na to za wcześnie?
Ja za tydzień w czwartek mam fryzjera jestem umówiona na farbę i nie zamierzam odwoływać wizyty, hybrydy też robię..Mam jeszcze jedno pytanie czy robicie hybrydy czy zrezygnujcie?? Czytałam, że można więc będę robić. I co z farbowaniem włosów? Farba chyba szkodzi, więc ja i tak farbuję henną
Ja hybrydy robie i bede robic normalnie. Mozna. A wlosy niby tez mozna farbowac glownie chodzi o zapach ktory moze nas draznic. Ja tez robie to henną wiec nie rezygnujeMam jeszcze jedno pytanie czy robicie hybrydy czy zrezygnujcie?? Czytałam, że można więc będę robić. I co z farbowaniem włosów? Farba chyba szkodzi, więc ja i tak farbuję henną
Szczęściara z CiebieJa miałam bardzo późno brzuszek wiec dopiero jak poczułam ze coś się zaczyna poważniej zaokrąglać czyli po 5 miesiącu wzięłam się za smarowanie ale mi się wydaje ze ja po prostu nie mam predyspozycji żadna kobieta u nas w rodzinie nie ma rozstępów wiec to tyle dobrze
Czemu dziwny ?? Tak pytał i wg jego obliczenia dziś jest 5+6 tc a w kalendarzu pokazuje mi 5+ 2 wg ostatniej miesiączki jakoś tak sobie tam zapisał .. No i pokazał na monitorze gruba śluzowke ...
Dzień dobry Kochane jak minęła wam noc bo mi ciężko bolał mnie brzuch tak przez godzinę może dłużej jak na miesiączke długo nie umiałam zasnąć niby tak powinno być ale czy napewno czekanie do tego pn mnie dobija ale co Zrobić. Też macie takie bóle?