reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Swoja drogą dziwny lekarz ze tak powiedzial, a pytal ciebie o szczegoly kiedy byla ostatnia miesiaczka itp?

Ja od kilku lat mieszkam w Szwecji ale pochodze tez z lubelskiego [emoji4]
Czemu dziwny ?? Tak pytał i wg jego obliczenia dziś jest 5+6 tc a w kalendarzu pokazuje mi 5+ 2 wg ostatniej miesiączki jakoś tak sobie tam zapisał .. No i pokazał na monitorze gruba śluzowke ...

reklama
Zagnieżdża się w macicy w prawidłowej ciąży. Schemat jest taki: zapłodnienienie- zagnieżdżenie-produkcja bHCG-pozytywny test [emoji846]
Co ten gin dokładnie powiedział? [emoji846]
W którym tygodniu teraz jesteś?
Powiedział , ze wg ost miesiączki to 5+6tc i ciąża na pewno jest wg bety tylko jeszcze jej nie widać , śluzówka jest gruba i ma 18mm , mówił żeby brać luteine 2x1 i witaminy mama dha też 2x1 i za 2 tygodnie powinno być juz widać i mam sie zapisać ale sie jeszcze nie zapisałam bo musze pod grafik z pracy sie zapisać,wiec bede dzwonić [emoji4]

Kochane a czy używacie już czegoś na rozstępy? Bo ja kupiłam taki balsam i nie wiem czy używać bo niby pisze od 1 trymestru, ale sama nie wiem..

Załączniki

• IMG_20200305_105338.jpg
    IMG_20200305_105338.jpg
    853,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Kochane a czy używacie już czegoś na rozstępy? Bo ja kupiłam taki balsam i nie wiem czy używać bo niby pisze od 1 trymestru, ale sama nie wiem..
Ja mam jakis olejek z weledy i smaruje juz kilka dni po tym jak sie dowiedzialam o ciazy. I piersi i brzuch bo mam mega sklonnosc do rozstepow. Licze ze jak bede codziennie oliwić uda sie troche to zachamowac ale i tak wiem ze je bede miala...no coz 🤔😉😊

Do góry