reklama
Szczęśliw@
Fanka BB :)
Ja też się tak czuje od paru dni,wszystko mi śmierdzi,odczuwam inaczej zapachy chodź test jeszcze nie potwierdził ciazy.Ja się dzisiaj strasznie słabo czuję cały dzień... mam pierwsze duże mdłości [emoji19]
Mówię mężowi że chyba mam urojona ciaze na co on,że już mnie widział w takim stanie i jest pewien że będą II krechy lada dzień.
Patrycja2301
Ja wczoraj miałam kryzysowy dzień... okropnie się czułam. Wymiotowałam, słabo mi było.. okropnie. W nocy albo śpię jak zabita albo budzę się tak jak minionej nocy i nie mogę spać...
dzisiaj na razie czuję się dobrze
dzisiaj na razie czuję się dobrze
CoffeS
Hej u mnie również brak objawów, no może troszkę w podbrzuszu mnie pobolewa. W pierwszej ciąży po wszystkim co zjadłam było mi niedobrze. W sobotę będę robić bete.
A powiedzcie mi proszę czy oprócz kwasu foliowego bierzecie jakieś witaminy? Ja ostatnio brałam Falvit i dziś wzięłam ostatnią tabletkę i się zastanawiam czy kupować kolejną paczkę czy narazie zostawić sam kwas foliowy.
A powiedzcie mi proszę czy oprócz kwasu foliowego bierzecie jakieś witaminy? Ja ostatnio brałam Falvit i dziś wzięłam ostatnią tabletkę i się zastanawiam czy kupować kolejną paczkę czy narazie zostawić sam kwas foliowy.
Ostatnia edycja:
Ja od wczoraj biorę Pregna PlusHej u mnie również brak objawów, no może troszkę w podbrzuszu mnie pobolewa. W pierwszej ciąży po wszystkim co zjadłam było mi niedobrze. W sobotę będę robić bete.
Hej dwa dni temu cień cienia na teście, wczorajsza beta 75,5. Jutro robię powtórkę. Aplikacja wyliczyła mi temrin porodu na 6 listopada. Ale się cieszę ! Oby wszystko było dobrze bo już raz nam niestety nie wyszło .
Ja już ponad rok biorę Prenatal Uno i dodatkowo Magnez. Na tą chwilę nie mam zamiaru brać coś jeszcze, myślę że to wystarczy .
Ja już ponad rok biorę Prenatal Uno i dodatkowo Magnez. Na tą chwilę nie mam zamiaru brać coś jeszcze, myślę że to wystarczy .
Ewarut
Ja biorę kwas foliowy i pregne plus.Hej [emoji4] u mnie również brak objawów, no może troszkę w podbrzuszu mnie pobolewa. W pierwszej ciąży po wszystkim co zjadłam było mi niedobrze. W sobotę będę robić bete.
CoffeS
Pamiętam że w pierwszej ciąży brałam DuphaVit Pregna ale coś mi się kojarzy że brałam go dopiero od 12tc a na początku chyba tylko kwas foliowy dlatego pytamJa biorę kwas foliowy i pregne plus.
reklama
Ewarut
Ja w każdej ciąży biore to i to.Pamiętam że w pierwszej ciąży brałam DuphaVit Pregna ale coś mi się kojarzy że brałam go dopiero od 12tc a na początku chyba tylko kwas foliowy dlatego pytam [emoji4]