reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

Jeszcze rano pisalam ze zadnych objawow nie mam i nic mnie nie bolu. Wlasnie przed chwila tak mi sie slabo zrobilo i chwycil mnie bol brzucha promieniujacy na pachwiny ze tragedia. Polozylam sie i w sekunde przeszlo...wystraszylam sie troche nie powiem...

reklama
Jeszcze rano pisalam ze zadnych objawow nie mam i nic mnie nie bolu. Wlasnie przed chwila tak mi sie slabo zrobilo i chwycil mnie bol brzucha promieniujacy na pachwiny ze tragedia. Polozylam sie i w sekunde przeszlo...wystraszylam sie troche nie powiem...
Odpoczywaj. Wydaje mi się że nasze maleństwa "mówią" nam kiedy mamy odpocząć przez właśnie takie akcje jak ta moja wczoraj i Twoja teraz.

Cześć dziewczyny.
Wygląda na to, że i ja dołączam do grupy :)
Mam na imię Olga.
Rano testowałam. pozytyw [emoji16] Termin z OM wychodzi mi na 16 listopada.
Jestem szczęśliwa, bo bardzo marzyliśmy o tej dzidzi, ale też narazie trochę przerażona bo mam w domu synka 1,5 roku :) więc podejrzewam, że ta ciąża nie będzie tak lajtowa jak za 1- szym razem :)

Mam jeszcze jedno pytanie czy robicie hybrydy czy zrezygnujcie?? Czytałam, że można więc będę robić. I co z farbowaniem włosów? Farba chyba szkodzi, więc ja i tak farbuję henną
Z 2 tygodnie temu bylam u fryzjera[emoji23]
Teraz pewnie pojde gdzies w polowie i przed porodem. Ostatnim razem przed porodem nie poszlam i pozniej nie mialam jak sie z domu wyrwax i chodzilam z megaodrostem

Cześć dziewczyny.
Wygląda na to, że i ja dołączam do grupy :)
Mam na imię Olga.
Rano testowałam. pozytyw [emoji16] Termin z OM wychodzi mi na 16 listopada.
Jestem szczęśliwa, bo bardzo marzyliśmy o tej dzidzi, ale też narazie trochę przerażona bo mam w domu synka 1,5 roku :) więc podejrzewam, że ta ciąża nie będzie tak lajtowa jak za 1- szym razem :)
Witaj [emoji3526][emoji3526][emoji3526] kolejna ciąża razem w grupie [emoji846]

Bolą Was może jajnik/pachwiny tylko po jednej stronie? Trochę podchodziłam dzisiaj i aż do nogi promieniowało teraz jak odpoczęłam jest już znacznie lepiej.
Tak mialam ostatnio jak leciałam do pracy na ostatnia chwile , bolalo po lewej stronie i promieniowalo do pachwiny... trzeba sie oszczędzać w tym 1trymestrze bo niby człowiek sie dobrze czuje i duzo robi a jednak później to wpływa na organizm , tak samo wiecej jak 2-3kg nie powinno sie dźwigać ;)

Cześć wszystkim [emoji3526]
Wiecie co zauważyłam, że jedzenie mi nie służy. Jak się na jem to muszę iść na spotkanie z kibelkiem... A znowu jak jestem głodna to cała się trzęsę i też mi nie dobrze. I weź tu dogodz kobiecie w ciąży.
A tak po za tym to juzmarzy mi się wiosna. Za oknem pada deszcz, dzieci dostają już "kota" w domu... Chcę już ciepło...
Tez marzę i wiośnie [emoji4][emoji4]
Kurcze kiepskie te dolegliwości masz, ani na głodzie ani najedzona [emoji27]

reklama
Dzień dobry Kochane jak minęła wam noc bo mi ciężko bolał mnie brzuch tak przez godzinę może dłużej jak na miesiączke długo nie umiałam zasnąć niby tak powinno być ale czy napewno czekanie do tego pn mnie dobija ale co Zrobić. Też macie takie bóle?
Ojej nie dobrze kochana ale chyba czasem tak bywa jak macica sie bd rozciągać...
Mnie tez czasem pobolewa jak na okres , u lekarza jak mi wkladal ta głowicę usg to tez mnie brzuch trochę bolał..
Witam. Ja bezobjawowo narazie, aż się boje czy wszystko tam jest w porządku. [emoji17]
Kochana spokojnie , każda ma inaczej... widzę tu dziewczyny witają sie z kibelkami czy reagują na zapachy czy odrzuca od kawy lub maja zachcianki...ja tez tego wszystkiego nie mam tylko czasem brzuch pobolewa ale widocznie tak mamy I chyba nie mamy na co narzekac, trzeba sie modlic zeby tak juz nam zostalo [emoji3][emoji3]

Do góry