reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Kochane powiedzcie mi co z ćwiczeniami w ciąży. Czy poczekać do wizyty czy można jakieś lekkie ćwiczenia tak około 20 minut 2-3 razy w tygodniu? Macie jakieś doświadczenia ?

Ja zwykle myłam wlosy co dwa dni, a teraz już w ten sam dzień sa już brzydkie nie wspominając co się dzieje na drugi jeśli nie umyję
No ja tez co 2 dni a dziś powinnam wieczorem umyć a wstałam z czubkiem tłustym [emoji51] ale nie chce przyzwyczajać częściej myć więc pryskam suchym szamponem [emoji3]

Ja we wtorek dentystę mam. Coś tam do leczenia jest. Chyba trzy małe dziurki. A tak wogole to muszę zrobić implanta, ale najpierw resztke starego zęba trzeba wyrwać, ale to chyba po ciąży bo nie można implantów raczej teraz robić.
Daj znać koniecznie co Tobie dentysta powiedział nt leczenia zębów teraz

Macie jakieś fajne aplikacje ciążowe na telefon? Ja mam HiMommy 😟ale w sumie zbytnio nic ciekawe tam nie ma. Jedynie liczy dni i niby mówi co się teraz rozwija itp.
Ja zainstalowalam sobie pregnancy, ale poza tym że liczy mi dni i tygodnie to trochę lipa że jest napisane co się dzieje raz w tygodniu na cały tydzień. Fajnie byłoby się dowiadywać czegoś nowego codziennie.
Jeśli ma któraś z Was taka koniecznie dajcie znać jak się nazywa.

Ja zainstalowalam sobie pregnancy, ale poza tym że liczy mi dni i tygodnie to trochę lipa że jest napisane co się dzieje raz w tygodniu na cały tydzień. Fajnie byłoby się dowiadywać czegoś nowego codziennie.
Jeśli ma któraś z Was taka koniecznie dajcie znać jak się nazywa.
Ja zainstalowałam teraz w sumie Preglife(kiedyś ktoś mi polecił ta apke) i tam są opisy jak teraz wygląda dziecko, co czuje teraz mama i co czuje tata...
Taka fajna apka a akurat zrobiłam screena Wam o bólu brzucha bo pisałyście, że jedna ma druga nie koniecznie...
Screenshot_20200307_110429_com.gravid.gravid.jpeg

reklama
Cześć dziewczyny.
Wygląda na to, że i ja dołączam do grupy :)
Mam na imię Olga.
Rano testowałam. pozytyw [emoji16] Termin z OM wychodzi mi na 16 listopada.
Jestem szczęśliwa, bo bardzo marzyliśmy o tej dzidzi, ale też narazie trochę przerażona bo mam w domu synka 1,5 roku :) więc podejrzewam, że ta ciąża nie będzie tak lajtowa jak za 1- szym razem :)
Witaj [emoji847] u mnie w domu synek 11 miesięcy więc łącze się w bólu hehe [emoji85]
Tak mialam ostatnio jak leciałam do pracy na ostatnia chwile , bolalo po lewej stronie i promieniowalo do pachwiny... trzeba sie oszczędzać w tym 1trymestrze bo niby człowiek sie dobrze czuje i duzo robi a jednak później to wpływa na organizm , tak samo wiecej jak 2-3kg nie powinno sie dźwigać ;)
Yhy powiedz to mojemu synkowi który ma 12kg i chce co chwilę na ręce [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Macie jakieś fajne aplikacje ciążowe na telefon? Ja mam HiMommy [emoji45]ale w sumie zbytnio nic ciekawe tam nie ma. Jedynie liczy dni i niby mówi co się teraz rozwija itp.
Ja mam Preglife - w pierwszej ciąży też używałam.
Ale polecam też himommy bo jest bardzo fajna [emoji4]

Ostatnia edycja:
Do góry