reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Dzień dobry słoneczka [emoji274]
Cześć wszystkim [emoji3526]
U mnie samopoczucie dobre.

Myślę co zrobić na obiad???
U mnie dziś schabowe [emoji106] wczoraj miałam spaghetti i mega mi weszło [emoji847] długo nic mi tak nie smakowało [emoji7]
Odkąd zaczęły mi powoli mijać mdłości to mam ochotę na milion rzeczy na raz.. rzodkiewki, frytki, nalesniki [emoji7]

reklama
@CoffeS też kupiłam detektor używkę. Który tc masz? U mnie wczoraj było 11+3 i już miałam się poddać bo nic nie było słychać ale trochę cierpliwości i znalazłam serduszko. Szukaj niziutko, duuużo poniżej linii pępka, jakieś 8 cm.

@Dżasta spróbuj to zmienisz zdanie [emoji4]Sól właśnie podkręca smak pomarańczy. Kroje pomarańcze w plastry i posypuję je szczypta soli, pychota [emoji39]

Któraś pisała (chyba Ewelka) , ze ma erytrocyty w moczu, dużo ich masz? Na wyniku powinno być napisane.

Ja już po usg, jest ok :) jeszcze czekam na pobranie krwi :)
Tym razem gin też zabawił się w odgadywanie płci i jego zdaniem na 90% chlopak [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak się fajnie ruszał maluszek [emoji7] pierwszy synek to był śpioch i zawsze na USG odwrócony był pupa i spał :) a tutaj mlodziak brykal [emoji7]
USG zrobil, bo z pomiarów zamiast 11+4 wyszło 12+1 :)

Zobacz załącznik 1109969
Supet, wspaniale wiadomosci 😊❤ A ile małe ma cm?

Chciałabym się podzielić z tymi które mają często infekcje intymne. Właściwie zawsze miałam bakterie w moczu, częste infekcje, po różnych zelach nawet jakichś fajnych Sylveco coś tam było nie tak, swedzialo mnie itp.
A ten żel to cudo dla mnie, ma fantastyczny skład, jest delikatny, koi, łagodzi super. Używam go od grudnia i od tego czasu nic nie złapałam (a zimą to zawsze był pewnik) i... pierwszy raz nie miałam bakterii w moczu, nic 😮😮 wynik idealny. Poza żelem do hig int nic nie zmieniałam.
Oczywiście tym się raczej nie wyleczycie, ale jako profilaktyka to jak dla odkrycie życia jeśli chodzi o te strefy 😉 obczajcie sobie

Załączniki

• Screenshot_2020-04-23-09-53-01.png
    Screenshot_2020-04-23-09-53-01.png
    193,6 KB · Wyświetleń: 78
Ja już po usg, jest ok :) jeszcze czekam na pobranie krwi :)
Tym razem gin też zabawił się w odgadywanie płci i jego zdaniem na 90% chlopak [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak się fajnie ruszał maluszek [emoji7] pierwszy synek to był śpioch i zawsze na USG odwrócony był pupa i spał :) a tutaj mlodziak brykal [emoji7]
USG zrobil, bo z pomiarów zamiast 11+4 wyszło 12+1 :)

Zobacz załącznik 1109969
[/QUO

Piękny Maluszek ❤️ Cieszę się bardzo, ze u każdej takie dobre wieści

reklama

Chciałabym się podzielić z tymi które mają często infekcje intymne. Właściwie zawsze miałam bakterie w moczu, częste infekcje, po różnych zelach nawet jakichś fajnych Sylveco coś tam było nie tak, swedzialo mnie itp.
A ten żel to cudo dla mnie, ma fantastyczny skład, jest delikatny, koi, łagodzi super. Używam go od grudnia i od tego czasu nic nie złapałam (a zimą to zawsze był pewnik) i... pierwszy raz nie miałam bakterii w moczu, nic 😮😮 wynik idealny. Poza żelem do hig int nic nie zmieniałam.
Oczywiście tym się raczej nie wyleczycie, ale jako profilaktyka to jak dla odkrycie życia jeśli chodzi o te strefy 😉 obczajcie sobie
A gdzie kupujesz to cudo, u mnie wiecznie bakterie w moczu teraz też :(

Do góry