reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny, ja chyba już od 8 bym musiała wstać bo i tak już nie śpie od tej godziny to tak mnie żołądek boli z głodu że na szybko coś zjeść. No ale dopiero wstaje więc nie jest jeszcze tak źle. Ja dziś chce pierogi zrobić ale nie mam pojęcia jak mi wyjdą, bo to moje pierwsze. Jeszcze na szybkie zakupy musze sie wybrać i można się brać za obiad. Wczoraj prawie cały kiligram zjadłam arbuza co kupiłam mało co zostało.

Cześć dziewczyny. Chciałabym również wstąpić do grupy zamkniętej. Podczytuje Was praktycznie od początku powstania wątku ale nie miałam odwagi się odezwać. To moja pierwsza ciąża i jestem pełna obaw, w swoim życiu poznałam dużo historii ciąż i niestety w głowie zostają te mało radosne ale... Wczoraj byłam na USG, z mojego wyliczenia i z pierwszego USG był to 11 tydzień i 1 dzień, obawiałam się,że może być za wcześnie ale nie mogłam już wytrzymać. Ku mojemu zdziwieniu z USG wyszło że to 12 tydzień bo maleństwo ma już 5,3 cm. Doktor powiedział,że jak dla niego dziecko ładne, wygląda,że wszystko ok. Kolejny kamień spadł mi z serca [emoji846] dzisiaj idę oddać krew do testu Pappa i kolejne oczekiwanie ehh. Miłego dnia wszystkim życzę.

Dzień Dobry 😊

My już po śniadanku dziś były kanapeczki razowe z serkiem śmietankowym i pomidorkiem pychotka. Na obiad mam wybór albo zjem moja zdrowa wersje spaghetti albo zjem naleśniki z serem 😁hmmm ... trudny wybór.
Już się nie mogę doczekać jutra ,bo już jutro wieczorem wizyta. Już mam tyle obaw z tylu głowy , ale staram się dziś myśleć pozytywnie.
Życzę miłego dnia oraz wszystkich udanych wizyt, które się dziś odbędą. Trzymam mocno kciuki ✊🏻

reklama
Cześć dziewczyny, ja chyba już od 8 bym musiała wstać bo i tak już nie śpie od tej godziny to tak mnie żołądek boli z głodu że na szybko coś zjeść. No ale dopiero wstaje więc nie jest jeszcze tak źle. Ja dziś chce pierogi zrobić ale nie mam pojęcia jak mi wyjdą, bo to moje pierwsze. Jeszcze na szybkie zakupy musze sie wybrać i można się brać za obiad. Wczoraj prawie cały kiligram zjadłam arbuza co kupiłam mało co zostało.
Jeju wykonczycie mnie z tym arbuzem..tak mi się chce od dawna, ale mąż ciągle mówi że w sklepie nie było hmmm...i już sama nie wiem..😄
A tak mi się strasznie chce arbuza..
Ostatnio kupił jabłka to leżą, bo mi się odechciało jak już kupił..co ja na to poradzę hihi

Do góry