Jejku kobieto jesteś niesamowita piękny ten zwierzyniecNie mogłam wgrać zdj więc dodaje osobno Zobacz załącznik 1107255Zobacz załącznik 1107256
reklama
Pyska932
Fanka BB :)
Dla mnie życie bez zwierząt nie istnieje, pierwszego owczarka niemieckiego dostałam na roczek [emoji16] mój tz nigdy w domu nie miał zwierząt ale jesteśmy że sobą 9 lat i od czasu jak mnie poznał też mówi że jak mógł bez nich żyć [emoji16][emoji16]Jejku kobieto jesteś niesamowita piękny ten zwierzyniec
angles
Jeśli to Cię pocieszy, to moje mdłości są w zasadzie od rana do wieczora potrafi pociągnąć mnie na wymioty od zwykłego kaszluTaka refleksja z rana. Dolaczylam do Was bo szukałam wsparcia będąc w totalnej rozsypce psychicznej. Czułam się w tej ciąży jak gimazjalistka po dyskotece, niestety tak było, teraz jest mi przykro że tak myślałam nawet. Kontakt z Wami daje więcej niż psychoterapia u specjalisty, dzięki dziewczyny jesteście wielkie gdybyście mogły jeszcze sprawić żeby tak nie mdlilo
Ja też mdłości z rana od otworzenia oczu :-) aż do popołudnia, wszystkie metody przetestowałam, już niedługo będzie lepiej :-)Taka refleksja z rana. Dolaczylam do Was bo szukałam wsparcia będąc w totalnej rozsypce psychicznej. Czułam się w tej ciąży jak gimazjalistka po dyskotece, niestety tak było, teraz jest mi przykro że tak myślałam nawet. Kontakt z Wami daje więcej niż psychoterapia u specjalisty, dzięki dziewczyny jesteście wielkie gdybyście mogły jeszcze sprawić żeby tak nie mdlilo
W tym wypadku żadna sobie nie zazdrości bo wszystkie jedziemy na tym samym wózkuJeśli to Cię pocieszy, to moje mdłości są w zasadzie od rana do wieczora potrafi pociągnąć mnie na wymioty od zwykłego kaszlu
Sunflower01
Dzień dobry
Oby ten dzien byl przyjemmy
Oby ten dzien byl przyjemmy
angles
Który dziś masz tydzień? no to trzymamy kciuki za wizyteDzień dobry.
Do którego tygodnia się robi usg prenatalne do końca 12 czy 13?
Ja dziś mam wizytę o 19. No i tak pisałam że nie mam mdłości A dopadly i mnie
reklama
Ewarut
13Dzień dobry.
Do którego tygodnia się robi usg prenatalne do końca 12 czy 13?
Ja dziś mam wizytę o 19. No i tak pisałam że nie mam mdłości A dopadly i mnie