reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Nie, z Giewontem pudło [emoji1] mieszkamy w Füssen - byliśmy tu z mężem w podróży przedslubnej autostopem i postanowiliśmy tu pomieszkac jakiś czas, jest jak w bajce naprawdę [emoji7][emoji7] no my do tej pory (już rok) jesteśmy oczarowani tym miejscem. Polecam na wakacje [emoji4] 14 tys miasteczko, góry + 6 jezior nie dalej niż 15 min autem no i kilka zamków w pobliżu = moje marzenie. Ciężko będzie wrócić do Polski, ale jednak szwaby to szwaby więc kiedyś wrócimy na pewno [emoji1] sorry za screenshoty ale zdjęcia były za duże i nie chciały się wczytać
Piękne miejsce zazdroszczę z całego serca [emoji16][emoji16] uwielbiam góry planujemy jechać w czerwcu ale w obecnej sytuacji z wirusem raczej kiepsko...

reklama
Mój organizm zwariował zamiast spać póki może to 3.33 a ja pełna energii. Śliczne te Wasze koty, ja pochwalę się swoimi.
P. S. Rudi pomaga mi w szykowaniu wysyłek. [emoji23][emoji23]
IMG_20200221_203705.jpeg
IMG_20200128_112408.jpeg

Mój organizm zwariował zamiast spać póki może to 3.33 a ja pełna energii. Śliczne te Wasze koty, ja pochwalę się swoimi.
P. S. Rudi pomaga mi w szykowaniu wysyłek. [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1107249Zobacz załącznik 1107250
Ten rudy boski :) ja chciałam kota wziąć ale córka twierdzi że kotów nie lubi woli pieska, no ale ja z pieskiem na spacer chodzić nie będę więc zostało z niczym. Kiedyś miałam po 7 kotów

Ten rudy boski :) ja chciałam kota wziąć ale córka twierdzi że kotów nie lubi woli pieska, no ale ja z pieskiem na spacer chodzić nie będę więc zostało z niczym. Kiedyś miałam po 7 kotów
7 kotów? Nieźle [emoji16] ja miałam 3 w domu jednorazowo to jak zaczęły się bawić i gonić to kłaki w powietrzu latały [emoji23]
U nas żeby każdy był zadowolony piesek też jest i królik [emoji16]

Ostatnia edycja:
Ostatnio miałam bardzo duży kontakt z ludźmi z przeróżnych okolic Polski ze względu na pobyty w szpitalu z małym, z moich doświadczeń zaobserwowałem duży wzrost urodzeń dzieci z zespołem downa i to u kobiet przed 30, znam taka z którą nadal mam kontakt która dopiero po 3 miesiącach zorientowala się że coś jest nie tak i dopiero po badaniu fenotypu twarzy wyszedł zespół, strach się bać tych chorób genetycznych :( witam się z rana tak w ogóle :)

reklama
Taka refleksja z rana. Dolaczylam do Was bo szukałam wsparcia będąc w totalnej rozsypce psychicznej. Czułam się w tej ciąży jak gimazjalistka po dyskotece, niestety tak było, teraz jest mi przykro że tak myślałam nawet. Kontakt z Wami daje więcej niż psychoterapia u specjalisty, dzięki dziewczyny jesteście wielkie :) gdybyście mogły jeszcze sprawić żeby tak nie mdlilo :)

Do góry