Ana 17.2020
Zaangażowana w BB
Tomasz UrbaniakMoże są tutaj jakieś dziewczyny które mogą polecić lekarza który wykonuje usg prenatalne w Poznaniu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tomasz UrbaniakMoże są tutaj jakieś dziewczyny które mogą polecić lekarza który wykonuje usg prenatalne w Poznaniu ?
Syn i tak lepiej to znosi córka nie spała w nocy od 4 miesiąca do 2,5 lat, każdy jeden ząb budził ja i trzeba było nosić i tulic, a rano do pracy, dziady wykonczyly mnieO współczuję Wam dziewczyny [emoji25]
Przy czworkach syna, które wyrzynaly się akurat na wyjeździe, dowiedziałam się, jak to się śpi w łóżeczku turystycznym [emoji2356]
Ja jeszcze nie, też pracuje zdalnie póki co siedzę cicho bo szczerze to w marcu z macierzyńskiego wróciłam a tu znowu więc póki nie widać nie wychylam sięPowiedzialyscie już w pracy o ciąży? Jesteście na zwolnieniu lekarskim? Zastanawiam się kiedy jest najlepszy moment żeby powiedzieć.
Teraz mam pracę zdalną, ale podejrzewam że już ciężko będzie wrócić do pracy, bo nawet jak skończy się zdalna to bede bała sie powrotu bo nie chcę narażać siebie i maleństwa.
Ja poszłam odrazu bo miałam plamienia na początkuPowiedzialyscie już w pracy o ciąży? Jesteście na zwolnieniu lekarskim? Zastanawiam się kiedy jest najlepszy moment żeby powiedzieć.
Teraz mam pracę zdalną, ale podejrzewam że już ciężko będzie wrócić do pracy, bo nawet jak skończy się zdalna to bede bała sie powrotu bo nie chcę narażać siebie i maleństwa.
No to jestem bardziej pogrzana [emoji23]
Powiedzialyscie już w pracy o ciąży? Jesteście na zwolnieniu lekarskim? Zastanawiam się kiedy jest najlepszy moment żeby powiedzieć.
U nas było to samo[emoji2356][emoji2356][emoji2356]Syn i tak lepiej to znosi córka nie spała w nocy od 4 miesiąca do 2,5 lat, każdy jeden ząb budził ja i trzeba było nosić i tulic, a rano do pracy, dziady wykonczyly mnie
Ja dziś po wizycie drugiej w ciąży, ufff uspokoiłam się i to bardzo słyszałam serce
9 tydzień raczkami ruszał :-) oto dzidziolek mały
U nas zakupy robi mąż, stwierdził że wystarczy że robię mu listy i do reszty nie jestem mu potrzebna, i tak nie dałby mi nic nosić. Ale jak tylko mam siły to idę na spacer, u nas wygląda tak i ciężko mi nie korzystać tu akurat dzisiaj się opalałam (znaczy ugrzęzłam na ławce )