reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
To i ja dokładam się do życzeń Wielkanocnych! 🐥
Życzę Wam i sobie abyśmy wszystkie jak tu jesteśmy spotkały się na tym forum w listopadzie i pochwaliły zdjęciami swoich pociech ❤️ dużo zdrowia i pozytywnej energii mimo koronawirusa i palących się lasów w Czarnobylu. Dziewczyny, musimy się wspierać w tym trudnym okresie! 🐰🐣🐰🐣🐰🌷🌷🌷🌷🌷🌼🌼🌼🌼

czy mogę prosić przepis na naleśniki bezglutenowe bo ta moja dieta mnie wykończył
To ja też mogę dorzucić przepis na bezglutenowe naleśniki. Ostatnio robilam z nich krokiety z pieczarkami ;)
Przepis: 2 jajka, 80g mąki ryżowej, 60 g mąki kukurydzianej, 60 g skrobi ziemniaczanej lub kukurydzianej, ok. 1,5 szklanki mleka, szczypta soli, łyżka oleju. Wszystkie skladniki połączyć w misce i zmiksowac na gładkie ciasto nalesnikowe.

Takie wspaniałe święta, tyle pyszności...a ja nie mogę do kuchni wejść 🥺 nic przez gardło mi nie przechodzi 🤯 zejdźcie, te które oczywiście mogą i za mnie 🤭😉

reklama
Wszystkiego najlepszego dziewczyny na te święta, przede wszystkim dużo zdrowia i żeby spełniły się nasze wszystkie plany, u mnie trochę coś naszykowane, ale jeszcze trochę pracy zostało, na razie wyszłam z córka na dwór bo szkoda mi jej trzymać w domu a pogoda u nas ładna

Do góry