reklama
Sunflower01
Fanka BB :)
Hej. Mamy bardzo podobny wiek ciąży.ja dostałam śkierowaniea i w diagnostyce normalnie miałam zrobione.Witam dziewczyny wczorajsza wizyta super. 7+1 z wielkości zarodka 6+4. Serducho bije. Lekarz powiedział ze narazie nie daje badań, bo nie ma gdzie ich wykonać... czy w waszym przypadku jest podobnie, patrząc na cała sytuacje z wirusem?
kejti1989
Ja byłam jakoś pod koniec marca na wizycie, lekarz dał mi skierowanie na badania, ale powiedział że jeśli nie uda mi się ich zrobić do kolejnej wizyty ze względu właśnie na zamknięte laboratoria to nic się nie stanie i mogę zrobić je późniejWitam dziewczyny wczorajsza wizyta super. 7+1 z wielkości zarodka 6+4. Serducho bije. Lekarz powiedział ze narazie nie daje badań, bo nie ma gdzie ich wykonać... czy w waszym przypadku jest podobnie, patrząc na cała sytuacje z wirusem?
Dzięki. Ja się zrazilam do robienia pierogów BG jak mi pękały właśnie..Nie no nie mam niestety, cały czas próbuje -.- ale ostatnio mi wyszło pięknie ciasto na pierogi (bez mieszanki) z przepisu, a właściwie bardziej metodyW życiu bym nie pomyślała żeby tak zrobić, nie wiem jak oni na to wpadli ale faktycznie działa, super elastyczne ciasto wychodzi jak plastelina
Modusa
Ja byłam jakoś pod koniec marca na wizycie, lekarz dał mi skierowanie na badania, ale powiedział że jeśli nie uda mi się ich zrobić do kolejnej wizyty ze względu właśnie na zamknięte laboratoria to nic się nie stanie i mogę zrobić je później
Ufff już mi lżej ze nie jestem sama jak się czujecie??
reklama
Sylvie_91
Hej dziewczyny [emoji112] ja również z okazji Świąt życzę Wam wszystkiego dobrego, dużo spokoju i radości. No i zdrówka dla wszystkich mamuś i fasolek [emoji846]
Ja właśnie zjadłam kanapki z pomidorkiem, a teraz przegryzam truskawkami [emoji2] Zaraz idę kontynuować sprzątanie, a babka upieczona czeka na lukier [emoji1]
Ja właśnie zjadłam kanapki z pomidorkiem, a teraz przegryzam truskawkami [emoji2] Zaraz idę kontynuować sprzątanie, a babka upieczona czeka na lukier [emoji1]
Ja na ostatniej wizycie byłam w 6+6 i dostałam skierowanie na zestaw badań.Witam dziewczyny[emoji6] wczorajsza wizyta super. 7+1 z wielkości zarodka 6+4. Serducho bije. Lekarz powiedział ze narazie nie daje badań, bo nie ma gdzie ich wykonać... czy w waszym przypadku jest podobnie, patrząc na cała sytuacje z wirusem?