P
pożegnanie
Gość
Ja powinnam mieć USG jutro ale nigdzie nie mogę znaleźć przynajmniej w Warszawie w Luxmed. A Wy dziewczyny jesteście w stanie gdzieś znaleźć w Warszawie USG które przyjmie nawet prywatnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam jutro w luxmed ale mam pakiet wykupiony w pracy mężaJa powinnam mieć USG jutro ale nigdzie nie mogę znaleźć przynajmniej w Warszawie w Luxmed. A Wy dziewczyny jesteście w stanie gdzieś znaleźć w Warszawie USG które przyjmie nawet prywatnie?
Powiem szczerze, że jestem zdecydowanie najspokoniejsza w tej ciąży ze wszystkich moich ciąż Ja miałam wizytę 1 kwietnia, kolejna za miesiąc, więc jeszcze sobie poczekam... Czekamy w takim razie jutro na wieściCześć, jejciu jak miło to czytać gratuluje, jak nastawienie? Nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty...może trochę mnie uspokoi
Pojawił się taki plan początkiem rokuPlanowana czy zaskoczenie pozytywne?
Dopiero 9+4 było serduszko. Wcześniej byłam 6+4 i nie było jeszcze. A powiedziałaś lekarz jaki wiek z usg? Bo Om to może być różnie, u mnie jest 3 tygodnie młodsza ciążaCześć, planowo też mam termin na listopad, mam pytanie do mamusiek przyszłych, kiedy dokładnie usłyszałyście tętno dziecka ? Jestem troche zaniepokojona ponieważ byłam dzisiaj u ginekologa wg. miesiączki 9 tydz ale mialam nieregularne cykle wiec moze byc o tydzien wczesniej, jest splaszczony pecherzyk ciazowy i jest zarodek widoczny, natomiast jak poszłam do innego ginekologa on widzi puste jajo ... sama nie wiem co mam myslec wizyte mam za tydzien i tak sie boje ;C
W Luxmed mają specjalne placówki dedykowane kobietą w ciąży i tam mają obowiązek zrobić Ci usg do 10tyg ciąży. Dzwoń i się dowiedz którą placówkę wyznaczyliJa powinnam mieć USG jutro ale nigdzie nie mogę znaleźć przynajmniej w Warszawie w Luxmed. A Wy dziewczyny jesteście w stanie gdzieś znaleźć w Warszawie USG które przyjmie nawet prywatnie?
Powiem szczerze, że jestem zdecydowanie najspokoniejsza w tej ciąży ze wszystkich moich ciąż Ja miałam wizytę 1 kwietnia, kolejna za miesiąc, więc jeszcze sobie poczekam... Czekamy w takim razie jutro na wieści
Pojawił się taki plan początkiem roku
wedlug usg 8 tydzien ale mam splaszczone jajo ;/Dopiero 9+4 było serduszko. Wcześniej byłam 6+4 i nie było jeszcze. A powiedziałaś lekarz jaki wiek z usg? Bo Om to może być różnie, u mnie jest 3 tygodnie młodsza ciąża