Powiedziałam wszystko, ale on twierdzi,że to jest sprawa pracodawcy żeby stworzył mi idealne warunki do pracy i mnie przeniósł np na inne stanowisko, tylko u nas w firmie pracuje ok 600osob..a teraz ten koronawirus.. no nic będzie dobrzeMoże powiedz mu jaka jest sytuacja, gdzie pracujesz
reklama
monika1708
Fanka BB :)
Powiedziałam wszystko, ale on twierdzi,że to jest sprawa pracodawcy żeby stworzył mi idealne warunki do pracy i mnie przeniósł np na inne stanowisko, tylko u nas w firmie pracuje ok 600osob..a teraz ten koronawirus.. no nic będzie dobrze ♥
masakra
Ja bym się bała chodzić do pracy gdzie pracuje tyłu ludzi w tych czasach.Powiedziałam wszystko, ale on twierdzi,że to jest sprawa pracodawcy żeby stworzył mi idealne warunki do pracy i mnie przeniósł np na inne stanowisko, tylko u nas w firmie pracuje ok 600osob..a teraz ten koronawirus.. no nic będzie dobrze
Może rodzinna Ci pomoże ze zwolnieniem? Chociażby niech przedłuży do tej kolejnej wizyty. Teraz jest wyjątkowy okres i musimy dbać o bezpieczeństwo tych małych serduszek
Dziewczyny ja wczoraj wzięłam się za haczke żeby wyplenić zielsko na ogródku i dzisiaj mam mega zakwasy w nogach
Hej dziewczyny ....
No ja dostałam takich jak kawa z mlekiem upławów, brązowych plus pobolewa mnie brzuch a 2 oddziały sor są zamkniete przez korona
Niestety nie mam jak sie dostać do lekarza a wizytę mam dopiero we wtorek... Coś nie fajne mam przeczucia , choć biorę luteine
No ja dostałam takich jak kawa z mlekiem upławów, brązowych plus pobolewa mnie brzuch a 2 oddziały sor są zamkniete przez korona
Niestety nie mam jak sie dostać do lekarza a wizytę mam dopiero we wtorek... Coś nie fajne mam przeczucia , choć biorę luteine
monika1708
Ja chyba muszę ruszyć dziś tyłek bo dawno nie sprzatalam [emoji19]
Tylko tyle Co naczynia pozmywam..
Tylko tyle Co naczynia pozmywam..
sandyy
Kurde straszne to jest , jak lekarze mają różne podejście... choć podejście tego w obecnej sytuacji jest straszne...Powiedziałam wszystko, ale on twierdzi,że to jest sprawa pracodawcy żeby stworzył mi idealne warunki do pracy i mnie przeniósł np na inne stanowisko, tylko u nas w firmie pracuje ok 600osob..a teraz ten koronawirus.. no nic będzie dobrze [emoji9] [emoji3531]
To moze nic groznego. Ja tak mialam wlasnie brazowe plamienie, bylam na ip i wszystko bylo dobrze. Mieliscie ostatnio przytulanki albo jak aplikowalas luteine to moze sie zadrapalas?Hej dziewczyny ....
Cześć Dziewczyny. Chwile mnie nie było bo oczywiście mdłości, dreszcze, migrena nie dają mi żyć. Jestem obecnie 9+5 t.c. i od wczoraj doszła mi nowa dolegliwość tj. Ból brzucha na wysokości pępka. Czy któraś z Was tez taki ma? Czy to normalne czy powinnam się martwić? Zdrówka dla Was wszystkich!
Każdy ma swój dramat życie jest niesprawiedliwe, ktoś mógłby się cieszyć, a ja się smuceChciałam sie z wami pożegnać i życzyć każdej z was z osobna mnóstwo szczęścia i szczęśliwych rozwiązań. Nie jestem w stanie teraz tu zaglądać, kiedy wiem, że u mnie szczęścia nie będzie. Jeszcze raz życzę wam wiele dobrego i dziękuję za wsparcie.
reklama
Nic z tych rzeczy... wzielam az nospe bo mam napięty i bolesny brzuch .... ogólnie wczoraj miałam termin @ i pierwszy raz wymioty a dzisiaj to....To moze nic groznego. Ja tak mialam wlasnie brazowe plamienie, bylam na ip i wszystko bylo dobrze. Mieliscie ostatnio przytulanki albo jak aplikowalas luteine to moze sie zadrapalas?