reklama
monika1708
Fanka BB :)
U mnie w piątek było 110... W poniedziałek byłam w szpitalu z plamieniem czy co tam było i zarodek był żywy więc mi się wydaje że jest ok [emoji2368]Prawidlowa norma to od 110-160 takze jest ok w normie [emoji846]
Dżasta :)
Trzymaj się kochana [emoji22][emoji22]Chciałam sie z wami pożegnać i życzyć każdej z was z osobna mnóstwo szczęścia i szczęśliwych rozwiązań. Nie jestem w stanie teraz tu zaglądać, kiedy wiem, że u mnie szczęścia nie będzie. Jeszcze raz życzę wam wiele dobrego i dziękuję za wsparcie.
kejti1989
Jak fasolka miała 0,9 cm tętno 145 a jak 1,2 cm to 155Dziewczyny możecie spojrzeć na tętno płodu? Mamy 120 a w poprzednich ciążach nie było niższej wartości niż 140. Zastanawiam się czy jest Ok
Chciałabym właśnie przy nim pozostac bo jest naprawdę świetnym specjalistą i nie wiem co robić , może pociągnę trochę chorobowym od rodzinnego.A może do innego lekarza swoją drogą jakiś śmieszny on jest.
@LadyAs , szacunek.
monika1708
Może powiedz mu jaka jest sytuacja, gdzie pracujeszChciałabym właśnie przy nim pozostac bo jest naprawdę świetnym specjalistą i nie wiem co robić , może pociągnę trochę chorobowym od rodzinnego.
Gratuluję wszystkich pozytywnych wizyta tym dziewczynom, którym się nie udało przesyłam uściski, jeszcze wszystko będzie dobrze. Zaskakujące jest ile z nas przeżyło poronienie, że swojej strony mogę powiedzieć że straciłam pierwszą ciąże, druga była bez większych problemów a mimo to caly czas sie balam, a teraz chyba po prostu nie mam czasu tyle o tym myśleć, prawie cały mój czas zajmuję 2,5 letnia corka
sandyy
U mnie w 6+1 było 120 i lekarz mówił, że ok.Dziewczyny możecie spojrzeć na tętno płodu? Mamy 120 a w poprzednich ciążach nie było niższej wartości niż 140. Zastanawiam się czy jest Ok
W poprzedniej ciąży na pierwszej wizycie, ale nie pamiętam który tc było 160
reklama
monika1708
Może podrażniłas... [emoji848]Kurcze dziewczyny właśnie byłam w łazience i mialam jakąś brudnorozowa krew na wkładce, nie wiem co to jest [emoji51][emoji51]
Czy może coś naruszyłam przy wkładaniu luteiny czy coś innego się dzieje [emoji849][emoji849]
Ja mam co chwilę jakieś incydenty [emoji23][emoji23]