reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

W 12 tc licząc zgodnie z usg, a nie od miesiączki :)
Tydzień wcześniej mam standardową wizytę, ale nie wiem, czy to nie za wcześnie na tego typu pomiary u zwykłego gina be certyfikatu
Sanco i NIFTY można robić już od 10tc a inne badania prenatalne powiem szczerze, że nie wiem. Ja też będę miała w 12 tc.

@ForgetMeeNot kupowałaś może ten test ze strony zdrowegeny czy będziesz płacić cenę jaką krzykną Ci w klinice? Bo widzę, że mają tam bardzo dobre ceny. Sanco calogenomowy kosztuje 1900 zł podczas gdy w klinikach ceny są od 2200 a nawet 2600. I tak się zastanawiam czy go nie kupić przez tę stronę, bo później idziesz z kwitkiem i nawet bez rezerwacji pobierają Ci krew i wysyłają do badania. Kurcze nie wiem [emoji848]

reklama
Wrocilam z wizyty, jest serduszko.. wszystko dobrze i już mi dał skierowanie na wszystkie badania. Ulżyło..teraz będzie u mnie krytyczny moment dwóch tygodni bo jak było źle wcześniej to właśnie na tym etapie u mnie ..
Gratulacje 😍
Można wiedzieć o których złych tygodniach mówisz ? W którym teraz jesteś ?

Witam się jako kolejna nowa na forum 👋 Będę starać się jak najczęściej zaglądać. Wczoraj byłam na wizycie - 6t 6d z USG, widziałam serduszko. Mam 28 lat, to moja trzecia ciąża :)

Witaj :-) Witam i szczerze gratuluje serduszka.. :-) Ja1 badanie mam dzis.. wg om wychodzi 6+6.. a jak bedzie faktycznie to nie wiem.. I to moja 3 ciaza( 2 poprzednie poronione) A 34 lata skacze w czerwcu :-)

Ostatnia edycja:
@kasienka862 , powodzenia na wizycie.
Dzień dobry wszystkim z rana. Pół nocy nie spalam. Dręczy mnie ciągle , który to tydzień ciazy. Wiem, że tydzień to nie dużo, ale no małpa jestem i chce wiedzieć. Ciekawa jest czy dziś zadzwonią z przychodni i mnie przyjmja.
Miłego dnia i udanych wizyt.

Witam wszystkich oraz nowe mamusie [emoji4]
Powodzenia na wizytach [emoji106] [emoji106] [emoji106] Dziewczyny musi być dobrze[emoji4]

Ja pije kawkę. Dzieci wyjątkowo cicho są, aż dziwnie[emoji50]
Ciężko mi się wstaje, choć wcale nie czuję się nie wyspana.

Witam również wszystkie. Tym co wizytują życzę powodzenia [emoji846] u mnie dziś ciężka noc budziły mnie straszne mdłości, teraz już trochę lepiej więc próbuje wcisnąć w siebie śniadanie i zmykam do pracy [emoji846][emoji846]

Mnie budziły lęki [emoji2356] zbiera się we mnie to co się dzieje w kraju + ciąża... Jutro na usg, jakoś nie umiem się cieszyć [emoji2368] boję się

reklama
Do góry