reklama
Dżasta :)
Fanka BB :)
Tak myślałam [emoji846] koleżanka tez robiła u niego , ale jak mówisz ze strach przez koronę w tym szpitalu [emoji51][emoji51]Zapisana jestem do Hoppe w wojewodzkim
Dżasta :)
Witaj [emoji4] trzymam kciuki za serduszko [emoji110][emoji110]Witam jestem tu nowa, ale zostanę na dłużej Mam 24 lata i to moja pierwsza ciaza,mam 7 tydzien i za dwa tygodnie badanie potwierdzające bicie serduszka itd. Jestem bardzo zestresowana , ale mam nadzieje,że wszystko prawidłowo się rozwija [emoji3059]
ewelas1991
No widzisz .A ja właśnie kiedyś bólów głowy praktycznie nie miewałam ,a teraz to jest jakaś masakra.I do tego w pakiecie to potworne zmęczenie .masakraO nieee to niezbyt pocieszajace bole glowy zdarzaja mi sie dosc czesto, takze mnie tez moze to spotkac. Mozliwe ze to ten progesteron...
A masz tylko to jedno miejsce, w którym możesz zrobić? W którym tygodniu będziesz? Może dla bezpieczeństwa umów się jeszcze gdzieś indziej albo w tym miejscu, ale trochę później?No racja z tym serduszkiem...
Kurde ja mam 23.04 i gdyby nie kwas w szpitalu to bym się nie przejmowała a tak tk nie wiem...
Ja jestem umówiona w trzech miejscach, na jednym mi zależy najbardziej, ale liczę, że któreś z nich zostanie
agabaj92
To podobnie jak u mnie dzisiaj robił mi usg przez powłoki brzuszne i nic oprócz małego krwiaczka nie widział. Dał luteina i kazał czekać tydzień, sam nie dał zwolnienia tylko kazał naściemniać rodzinnemu na dalsze zwolnienie. Jutro dzwonić chce do innej przychodni i mam nadzieje że tam załatwie wizyte do następnego czwartku i zobacze co mi powie tamten lekarz. Sama sie strasznie denerwuje i boje, ale mam kochanego męża, teściowa ciągle tylko mówi, że tyle nawet na łóżku nie powinnam mieć obok siebie laptopa i mnie wkurza. Na szczęście mam też fajne koleżanki prywatnie, więc też mam troche otuchy. No i forum naprawde dużo daje wsparcia.No niestety teraz są takie zalecenia ze względu na wirusa. Mi też zrobiła pierwsze usg przez powłoki mimo, że to był 7 tydzień. I sądzę, że źle zmierzyła, bo obraz był bardzo niewyraźny.
W poprzedniej ciąży pierwsze usg przez brzuch miałam dopiero połówkowe.
Ewarut
Jak jest ciałko żółte to głowa do gry. Kwas foliowy bierz. Serce pojawi się za dwa trzy dni. Wszystko jest dobrze. Uśmiechnij się [emoji172][emoji172][emoji172][emoji172]według ostatniej miesiączki 7+6 Ale lekarz mówi, że na pewno jest trochę wcześniej.
Vingag
dziękuję za takie słowa, naprawdę ich potrzebuje. Dostałam duphaston, do tego kwas foliowy biorę od dawna i magnez w tabletkach. Lekarz wpisał, że jest to ciaza zagrożona poronieniem, Ale jeszcze nie stracona.Jak jest ciałko żółte to głowa do gry. Kwas foliowy bierz. Serce pojawi się za dwa trzy dni. Wszystko jest dobrze. Uśmiechnij się [emoji172][emoji172][emoji172][emoji172]
reklama
sandyy
W 12 tc licząc zgodnie z usg, a nie od miesiączkiW którym tc będziesz miała prenatalne?
Gdzieś czytałam że dobrze zrobić oprócz tych Sanco czy NIFTY jeszcze usg. Ale i tak usg przecież będą nam robić na każdej wizycie.
Tydzień wcześniej mam standardową wizytę, ale nie wiem, czy to nie za wcześnie na tego typu pomiary u zwykłego gina be certyfikatu