reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Tak myślałam [emoji846] koleżanka tez robiła u niego , ale jak mówisz ze strach przez koronę w tym szpitalu [emoji51][emoji51]
W ogóle noz w kieszeni się otwiera. Bo dyrekcja milczała i gdyby nie dym lokalnych portali to byśmy się nie dowiedzieli. A lekarze zmuszani do pracy w ryzyku podobno złożyli zawiadomienie do prokuratury. Gdzie ja zyje[emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji2356]

reklama
A masz tylko to jedno miejsce, w którym możesz zrobić? W którym tygodniu będziesz? Może dla bezpieczeństwa umów się jeszcze gdzieś indziej albo w tym miejscu, ale trochę później?

Ja jestem umówiona w trzech miejscach, na jednym mi zależy najbardziej, ale liczę, że któreś z nich zostanie [emoji4]
Umówiona jestem do 2[emoji16]
Ale obydwaj odbywają dyżury w tym samym trefnym szpitalu... muszę poszukać po nazwiskach z innego szpitala...
Będę wtedy w 12tc licząc wg pomiarów z usg

Witam :) jestem tu nowa, ale zostanę na dłużej :) Mam 24 lata i to moja pierwsza ciaza,mam 7 tydzien i za dwa tygodnie badanie potwierdzające bicie serduszka itd. Jestem bardzo zestresowana , ale mam nadzieje,że wszystko prawidłowo się rozwija 🥰

Witam nowa kolezanke :-) Rozgość sie :-) Napewno wszystko bedzie git :-)

Dziewczyny.. Mam jakis brak koncentracji i juz nie wiem ktora co pisala. ;-) Napisze wiec do Wszystkich. Nie mozemy sie poddawac. Musimy myslec pozytywnie choc w niektorych momentach psychika odmawia nam posluszenstwa.. Musimy to zrobic dla Naszych Okruszkow.. Musimy dac im sile do walki... Jeszcze nie przyszli na Swiat a juz musza walczyc o swoje.. Musimy wiec im pomoc i sie nie poddawac, nie tracic nadziejii. Wiec zbierzmy sie w sobie.. Proponuje : przytulic sie do swojego faceta, meza, narzeczonego.. Wlaczyc swoją ulubiona muzyke...Moze jakis film?? Cokolwiek aby oderwac od myslenia " co bedzie".. Mi pomaga dzosiaj za to sprzatanie, ..aktualnie robi mi sie rosolek... Mial byc pierwotnie krupnik.. potem naszlo mnie na pomidorowa.. ale zostanie narazie rosolek :-) zapach nieziemski.. dobrze ze ten zapach caly czas mi sie podoba 8-)

Ostatnia edycja:
Wrocilam z wizyty, jest serduszko.. wszystko dobrze i już mi dał skierowanie na wszystkie badania. Ulżyło..teraz będzie u mnie krytyczny moment dwóch tygodni bo jak było źle wcześniej to właśnie na tym etapie u mnie ..
[emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji172][emoji172][emoji172][emoji172][emoji172][emoji172][emoji172][emoji172]

dziękuję za takie słowa, naprawdę ich potrzebuje. Dostałam duphaston, do tego kwas foliowy biorę od dawna i magnez w tabletkach. Lekarz wpisał, że jest to ciaza zagrożona poronieniem, Ale jeszcze nie stracona.
[emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji176][emoji172][emoji172][emoji172][emoji172][emoji172][emoji172]
W mojej też tak pisał [emoji172][emoji172][emoji172]

reklama
Wrocilam z wizyty, jest serduszko.. wszystko dobrze i już mi dał skierowanie na wszystkie badania. Ulżyło..teraz będzie u mnie krytyczny moment dwóch tygodni bo jak było źle wcześniej to właśnie na tym etapie u mnie ..

Gratuluje :-) Ktory to tydz?? Rozumiem Cie doskonale.. Ja pewnie bede przechodzic to samo... u mnie krytyczny moment bedzie ok 12 tyg a teraz wychodzi mi wg OM 6+5..
Ale tak jak pisalam wczesniej.. Musimy uspokoic nasze glowy...

Do góry