reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Laski idźcie na L4 jak tylko możecie. Żadnych urlopów nie wykorzystujcie. Przyjdzie na to czas. Ja w pierwszej ciąży miałam własną działalność i musiałam pracować. W drugiej poszłam na urlop, z którego już nie wróciłam i żadnych skrupułów nie miałam. Nawet żeby lekarza poprosić o zwolnienie. A wtedy na NFZ chodziłam i nie zrobił żadnego problemu. Teraz też nie. Więc kurcze dziwi mnie, że niektóre z Was mają aż taki problem żeby to L4 dostać [emoji848] tym bardziej że jest epidemia. Specyfika pracy też jest różna. Jak ktoś może zdalnie pracować to ok jeszcze rozumiem.

Gratuluję udanych wizyt![emoji4]

Laski idźcie na L4 jak tylko możecie. Żadnych urlopów nie wykorzystujcie. Przyjdzie na to czas. Ja w pierwszej ciąży miałam własną działalność i musiałam pracować. W drugiej poszłam na urlop, z którego już nie wróciłam i żadnych skrupułów nie miałam. Nawet żeby lekarza poprosić o zwolnienie. A wtedy na NFZ chodziłam i nie zrobił żadnego problemu. Teraz też nie. Więc kurcze dziwi mnie, że niektóre z Was mają aż taki problem żeby to L4 dostać [emoji848] tym bardziej że jest epidemia. Specyfika pracy też jest różna. Jak ktoś może zdalnie pracować to ok jeszcze rozumiem.

Gratuluję udanych wizyt![emoji4]

Szczerze ja nie widze żadnego problemu tu z L4, prawie wszystkie dziewczyny co są tu na wątku to mają L4 😉

Ja sie chyba wstrzymam od jednego jeżeli zobaczy że przeziębiona jestem powiem że został mi tylko katar i mam nadzieje że bez problemu da l4 i wszystko będzie w porządku. Pewnie my i dzieci jesteśmy dużo ważniejsze, a urlop trudno i pracodawca. Tak jak mówi @Gina86, na dodatek że jeszcze jest ta epidemia. Popieram w 100%.

W którym tygodniu Wam zakładają kartę ciąży?
Ja się umówiłam na usg na piątek- będzie 6i 3dni chyba już powinno bić serce prawda?

reklama
W którym tygodniu Wam zakładają kartę ciąży?
Ja się umówiłam na usg na piątek- będzie 6i 3dni chyba już powinno bić serce prawda?
A według czego wyliczyłaś tydzień ciąży? Bo u mnie to sie z niczym nie zgadzało, jak byłam 19 u ginekologa. Z tego co wiem to jak jest serduszko to zakładają katre ciąży.

Do góry