reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

To strasznie mało. Ale rozumiem, że przed ciąża czy już w trakcie taki niski poziom? U mnie był niezły progesteron przed ciąża ok 15-16, w ciąży też miescil się w normie ale baaardzo wolno rósł więc chyba lepiej się wspomoc.

A na hemoroidy @Dżasta:) jeśli nie są bardzo dokuczliwe to sprobuj samą masc stosować z zewnątrz.
Ale taka typową na hemoroidy??

reklama
Hej, dołączam do Was, wczoraj byłam na pierwszym USG, to był 6 tydz 3 dz i fasolka miała 0,56 cm i serduszko tak biło [emoji176][emoji176]
Tylko męża nie wpuścili, bo wirusy [emoji19]
Od kilku dni mam non stop ból głowy+mdłości, leżę tylko w łóżku i obkładam sobie czoło zimnymi szmatkami [emoji28][emoji28] jestem nie do życia, też tak macie?
I jeszcze pytanie czy na tej pierwszej wizycie gin mierzył Wam ciśnienie?
Trzymajcie się!
Miałam mierzone i skoczyło mi wysokie tętno i ciśnienie i mam do kolejnej wizyty 'za kare' mierzyc[emoji23][emoji23] a ja w domu 90/55 i tętno ok[emoji23]

Dzień dobry [emoji4] ja dziś o 17.40 mam usg. Aktualnie jestem na zaległym urlopie bo kilka dni temu skończył mi się macierzyński (rodzicielski) i zastanawiam się czy wykorzystać cały urlop czy tylko część i już iść na l4. Moja gin mówi że szkoda urlopu i mam już iść na l4.Ojj tak pomarańcze [emoji7] mam na nie bzika w tej ciąży [emoji16]Widzę że nie tylko u mnie luxmed odmawia wizyty. Na szczęście pobranie krwi zrobiłam u nich bez problemu.
Ja teraz jestem na urlopie wypoczynkowym i jak się uda to chcę iść na zwolnienie, mimo, że urlop mam do 20 maja.
Dziś od 15 jest mój ginekolog i ma decydować czy dana pacjentka ma przyjechać na wizytę czy nie, tak więc czekam na telefon [emoji846]

Dzień dobry [emoji4] ja dziś o 17.40 mam usg. Aktualnie jestem na zaległym urlopie bo kilka dni temu skończył mi się macierzyński (rodzicielski) i zastanawiam się czy wykorzystać cały urlop czy tylko część i już iść na l4. Moja gin mówi że szkoda urlopu i mam już iść na l4.Ojj tak pomarańcze [emoji7] mam na nie bzika w tej ciąży [emoji16]Widzę że nie tylko u mnie luxmed odmawia wizyty. Na szczęście pobranie krwi zrobiłam u nich bez problemu.
Ja bym na l4 szła i nie marnowala urlopu. Potem się przyda :)

reklama
@Dżasta :) tak. Podobno są bezpieczne bo działają też na sińce w innych częściach ciała.

@ForgetMeeNot jeszcze Cie dopytam bo nurtuje mnie strasznie temat badań prenatalnych. Ty robisz test Sanco czy Sanco Plus? Bo jak teraz czytam o tych dwóch to ceny są podobne a ostatnio nawet Sanco rozszerzyli (zestawienie na ich stronie fb). Ehh cały czas myślę który wybrać czy NIFTY pro czy Sanco [emoji848]

Do góry