reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Aha... a gdzie mieszkasz? Nie będziesz mogła dalej przeciągnąć l4 na dzieci?
W Szwecji. Wg nich zdrowe dzieci maja chodzic do szkół i przedszkoli a pozatym dzieci nie sa w grupie ryzyka. Wiec jak dzieci wyzdrowieja to maja isc do przedszkola a ja do pracý bo nie mam szans na zwolnienie bo wg nich kobiety w ciąży tez w grupie ryzyka nie sa a jedynie seniorzy 70+ 😣

W Szwecji. Wg nich zdrowe dzieci maja chodzic do szkół i przedszkoli a pozatym dzieci nie sa w grupie ryzyka. Wiec jak dzieci wyzdrowieja to maja isc do przedszkola a ja do pracý bo nie mam szans na zwolnienie bo wg nich kobiety w ciąży tez w grupie ryzyka nie sa a jedynie seniorzy 70+ 😣

Wow! a jak w ogole wyglada w Szwecji podejscie do L4 w ciazy i ile trwa macierzynski? Co kraj to inne zasady.

Wspolczuje bardzo. Ciekawe czy podejma jakies decyzje w takim razie.. i jaka w zwiazku z tym maja strategie, ehhh
Wiesz nic na to sie nie zanosi. Niemcy i Norwegia krytykuja szwedzkie podejscie no to szwedzki rzad odpowiada ze strategia zamykania wszystkiego jest zla bo położy gospodarke i ze zamknecie wszystkiego to bedzie absolutna ostatecznosc. Mnie szlag trafia jak slysze ze trzeba chronic ludzi 70+, tak jakby innym wirus nie zagrażal 😖 Tutaj zycie toczy sie jak zwykle. Aha ograniczyli do maks. 50 osob zbiorowiska ludzi i to tyle z ich dzialan 😭

Hej, dołączam do Was, wczoraj byłam na pierwszym USG, to był 6 tydz 3 dz i fasolka miała 0,56 cm i serduszko tak biło 💓💓
Tylko męża nie wpuścili, bo wirusy 😒
Od kilku dni mam non stop ból głowy+mdłości, leżę tylko w łóżku i obkładam sobie czoło zimnymi szmatkami 😅😅 jestem nie do życia, też tak macie?
I jeszcze pytanie czy na tej pierwszej wizycie gin mierzył Wam ciśnienie?
Trzymajcie się!

reklama
Hej, dołączam do Was, wczoraj byłam na pierwszym USG, to był 6 tydz 3 dz i fasolka miała 0,56 cm i serduszko tak biło 💓💓
Tylko męża nie wpuścili, bo wirusy 😒
Od kilku dni mam non stop ból głowy+mdłości, leżę tylko w łóżku i obkładam sobie czoło zimnymi szmatkami 😅😅 jestem nie do życia, też tak macie?
I jeszcze pytanie czy na tej pierwszej wizycie gin mierzył Wam ciśnienie?
Trzymajcie się!
Mierzyla cisnienie, ze stresu mialam tak wysokie, ze sama myslalam, ze zaraz wybuchne😁

Do góry