reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Aha... a gdzie mieszkasz? Nie będziesz mogła dalej przeciągnąć l4 na dzieci?
W Szwecji. Wg nich zdrowe dzieci maja chodzic do szkół i przedszkoli a pozatym dzieci nie sa w grupie ryzyka. Wiec jak dzieci wyzdrowieja to maja isc do przedszkola a ja do pracý bo nie mam szans na zwolnienie bo wg nich kobiety w ciąży tez w grupie ryzyka nie sa a jedynie seniorzy 70+ 😣

W Szwecji. Wg nich zdrowe dzieci maja chodzic do szkół i przedszkoli a pozatym dzieci nie sa w grupie ryzyka. Wiec jak dzieci wyzdrowieja to maja isc do przedszkola a ja do pracý bo nie mam szans na zwolnienie bo wg nich kobiety w ciąży tez w grupie ryzyka nie sa a jedynie seniorzy 70+ 😣

Wow! a jak w ogole wyglada w Szwecji podejscie do L4 w ciazy i ile trwa macierzynski? Co kraj to inne zasady.

Wspolczuje bardzo. Ciekawe czy podejma jakies decyzje w takim razie.. i jaka w zwiazku z tym maja strategie, ehhh
Wiesz nic na to sie nie zanosi. Niemcy i Norwegia krytykuja szwedzkie podejscie no to szwedzki rzad odpowiada ze strategia zamykania wszystkiego jest zla bo położy gospodarke i ze zamknecie wszystkiego to bedzie absolutna ostatecznosc. Mnie szlag trafia jak slysze ze trzeba chronic ludzi 70+, tak jakby innym wirus nie zagrażal 😖 Tutaj zycie toczy sie jak zwykle. Aha ograniczyli do maks. 50 osob zbiorowiska ludzi i to tyle z ich dzialan 😭

Hej, dołączam do Was, wczoraj byłam na pierwszym USG, to był 6 tydz 3 dz i fasolka miała 0,56 cm i serduszko tak biło 💓💓
Tylko męża nie wpuścili, bo wirusy 😒
Od kilku dni mam non stop ból głowy+mdłości, leżę tylko w łóżku i obkładam sobie czoło zimnymi szmatkami 😅😅 jestem nie do życia, też tak macie?
I jeszcze pytanie czy na tej pierwszej wizycie gin mierzył Wam ciśnienie?
Trzymajcie się!

reklama
Hej, dołączam do Was, wczoraj byłam na pierwszym USG, to był 6 tydz 3 dz i fasolka miała 0,56 cm i serduszko tak biło 💓💓
Tylko męża nie wpuścili, bo wirusy 😒
Od kilku dni mam non stop ból głowy+mdłości, leżę tylko w łóżku i obkładam sobie czoło zimnymi szmatkami 😅😅 jestem nie do życia, też tak macie?
I jeszcze pytanie czy na tej pierwszej wizycie gin mierzył Wam ciśnienie?
Trzymajcie się!
Mierzyla cisnienie, ze stresu mialam tak wysokie, ze sama myslalam, ze zaraz wybuchne😁

Do góry