reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Wiecie tak sie zastanawiam jak Europa chce wyeliminowac wirusa skoro kazdy kraj robi co innego. Co z tego ze Polska zamyka wszystko i ludzie siedza w kwarantannie skoro np. Szwecja czy Holandia ma wszystko pootwierane i ludzie nie maja ograniczen. Bez sensu to. Zalozmy ze Polska wyeliminuje wirusa to wystarczy ze przyjedzie kilkanaście turystow i wszystko zacznie sie od nowa..Pozatym przeciez w Polsce nie bedziecie miec wiecznosc wszystko pozamykane bo tak sie na dluzsza skale nie da [emoji849]
Ja też tego nie rozumiem. Nie rozumiem po co tk całe who, po co unia europejska. Moim zdaniem odgórnie powinny iść nakazy/zakazy.

reklama
Wiecie tak sie zastanawiam jak Europa chce wyeliminowac wirusa skoro kazdy kraj robi co innego. Co z tego ze Polska zamyka wszystko i ludzie siedza w kwarantannie skoro np. Szwecja czy Holandia ma wszystko pootwierane i ludzie nie maja ograniczen. Bez sensu to. Zalozmy ze Polska wyeliminuje wirusa to wystarczy ze przyjedzie kilkanaście turystow i wszystko zacznie sie od nowa..Pozatym przeciez w Polsce nie bedziecie miec wiecznosc wszystko pozamykane bo tak sie na dluzsza skale nie da 🙄

Nie jestem pewna jak sytuacja wyglada w Szwecji, ale w Holandii chyba tez juz zamkneli miejsca publiczne.
Jasne, to nie chodzi o to zeby wirusa wyeliminowac - tylko zeby liczba zachorowan wygladala na wykresie bardziej jak lagodny wzrost lub fala a nie tak stromo, bo zaden kraj sobie z tym nie poradzi. Takze jesli trzeba, to lepiej chwilke jeszcze sie pomeczyc, a potem radzic sobie z tym jak z masa innych chorob.

Jeju aż tak Cie to bolało?? [emoji51] nie no ja takich akcji nie mam , ze fakt przed ciążą potrafiło boleć i czasami peknac jak byly zaparcia... [emoji51]
A powiedz mi Ty gdzie planujesz rodzic w Olsztynie??
No bol był koszmarny. Ale ja miałam okropne zaparcia, na które absolutnie nic nie pomagało.
Po porodzie niby robi się swoją pierwszą najbolesniejsza dwójkę, a ja cieszyłam się jak dziecko, bo w końcu normalnie się mogłam załatwić.

Tak, ja będę rodzić w Olsztynie, jeśli wszystko pójdzie tak jak trzeba :)

Nie jestem pewna jak sytuacja wyglada w Szwecji, ale w Holandii chyba tez juz zamkneli miejsca publiczne.
Jasne, to nie chodzi o to zeby wirusa wyeliminowac - tylko zeby liczba zachorowan wygladala na wykresie bardziej jak lagodny wzrost lub fala a nie tak stromo, bo zaden kraj sobie z tym nie poradzi. Takze jesli trzeba, to lepiej chwilke jeszcze sie pomeczyc, a potem radzic sobie z tym jak z masa innych chorob.
No to wychodzi na to ze tylko Szwecja ma wszystko pootwierane 😔

reklama
Do góry