reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Hej Dziewczyny😉,
Czy w obecnej sytuacji poszłyście od razu na L4 zaraz po potwierdzeniu ciąży czy chodzicie jeszcze do pracy ?Jak to widzą wasi lekarze? Ewentualnie te z Was które teraz pracują zdalnie - wracacie jak się trochę uspokoi?
Ja prowadzę własną działalność gospodarczą i nie mogę sobie pozwolić na l4 zwłaszcza teraz w obecnej sytuacji. Mam nadzieję że z ciąża będzie wszystko dobrze i będę mogła pracować jak najdłużej. Gdy już będę na macierzyńskim to mogę liczyć tylko na 1000zl....

reklama
Hej Dziewczyny😉,
Czy w obecnej sytuacji poszłyście od razu na L4 zaraz po potwierdzeniu ciąży czy chodzicie jeszcze do pracy ?Jak to widzą wasi lekarze? Ewentualnie te z Was które teraz pracują zdalnie - wracacie jak się trochę uspokoi?
Ja od razu poszłam w 4 tyg bo kazał mi ograniczyć kontakty z ludźmi,. A ja w sklepie pracuje..😏

Ale się czuje okropnie dziś. Tak boli głowa i szyja z tyłu, że chyba skonam...
Muszę wziąć Apap bo nie wytrzymam 😭

Ja poszłam od razu na l4 po pierwszej wizycie w 5 tygodniu, ale tylko ze wzgledu na to co obecnie sie dzieje, normalnie pewnie jeszcze dluuugo bym pracowala

Hej Dziewczyny[emoji6],
Hej. Ja tez juz tydzień na l4. Gdyby nie ten wirus to pewnie bym jeszcze trochę popracowała. Przynajmniej do Konca 1 trymestru a w takiej sytuacji jak teraz to wolę nie....

@ForgetMeeNot czemu masz złe przeczucia? Będzie dobrze, daj znać po wizycie.

Ja mam jutro o 10. Do tej pory nie odwołali więc liczę że będzie. Ale też na samą myśl z nerwów zaczyna mnie boleć brzuch [emoji45]

Trzymam kciuki! Odezwij się po wizycie. [emoji2]
Też miałam mieć dziś wizytę (pierwszą), ale dostałam wieczorem telefon, że na znanylekarz.pl były jakieś błędy i zapisało mnie mimo że nie mieli już miejsc na dziś i zaproponowano mi termin na wtorek. Może to i lepiej. We wtorek będzie 6+3, więc jest szansa na serduszko. [emoji4]
Czyli dzisiaj masz 5+5 ? 🙂

Trzymam kciuki! Odezwij się po wizycie. [emoji2]
Też miałam mieć dziś wizytę (pierwszą), ale dostałam wieczorem telefon, że na znanylekarz.pl były jakieś błędy i zapisało mnie mimo że nie mieli już miejsc na dziś i zaproponowano mi termin na wtorek. Może to i lepiej. We wtorek będzie 6+3, więc jest szansa na serduszko. [emoji4]
Ja w środę i będę miała 6+4 też liczę że zobaczę serduszko 😁

reklama
Do góry