reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

Cześć dziewczyny. Mam nadzieję, że wkrótce do Was dołączę bo co prawda test pokazal 2 kreski, wczorajsza beta wyszla 1744,22 ale chyba jeszcze za wcześnie by się cieszyć. Powiedzcie mi, czy robiłyście badanie progesteronu razem z beta? Mi wyszło 15,6 i nie wiem czy nie za mało?

Tak, ja robie progesteron razem. Gin mi tak kazał. Prog z dziś 26.

Piękna masz betę. Ile jesteś po owulacji lub po terminie @?

reklama
Tak, ja robie progesteron razem. Gin mi tak kazał. Prog z dziś 26.

Piękna masz betę. Ile jesteś po owulacji lub po terminie @?
2 dni po terminie @. Właśnie boję się że za duża beta ale wg kalkulatora jestem w 4tc więc w granicach się mieści?[emoji849]
A Ty ile dni po @ z tak duża betą?

Wiecie co minęły mi wszyskie dolegliwości tylko cycki bolą. Jestem chyba spokojniejsza jak mi coś dolega. Oby do czwartku do 16.15, ale wierzę, że będzie dobrze [emoji106] [emoji106] [emoji106]

A jak wasze samopoczucie dzisiejsze? Kto ma dziś wizytę?

Wiem ze to co najgorsze jeszcze przede mną ale rano muszę szybko coś zjeść bo inaczej strasznie mnie mdli i głowa boli a tak to nie mam czasu nawet przysiąc bo mój prawie 3 latek nie ma listości

Cześć dziewczyny. Mam nadzieję, że wkrótce do Was dołączę bo co prawda test pokazal 2 kreski, wczorajsza beta wyszla 1744,22 ale chyba jeszcze za wcześnie by się cieszyć. Powiedzcie mi, czy robiłyście badanie progesteronu razem z beta? Mi wyszło 15,6 i nie wiem czy nie za mało?
Mimo wszystko witamy Cię wśród nas [emoji4] tak naprawdę każda z nas ma jakieś obawy ale trzeba być dobrej myśli [emoji4] stres nam teraz może zrobić więcej szkody niż pożytku [emoji4]

Ja akurat progesteronu nie robiłam ale zobaczymy co będzie kazał mi zrobić lekarz (wizyta 11.03)

Dziewczyny, powiedzcie mi jak to jest jak pójdę prywatnie do lekarza to wszystkie badania też muszę robić prywatnie i za wszystko płacić czy lekarz wypisze mi skierowanie?

Dziewczyny, powiedzcie mi jak to jest jak pójdę prywatnie do lekarza to wszystkie badania też muszę robić prywatnie i za wszystko płacić czy lekarz wypisze mi skierowanie?
Musisz wtedy za wszystko płacić. Dlatego warto w takiej sytuacji być też na NFZ

2 dni po terminie @. Właśnie boję się że za duża beta ale wg kalkulatora jestem w 4tc więc w granicach się mieści?[emoji849]
A Ty ile dni po @ z tak duża betą?

Ja dzisiaj mam 23 dpo. Czyli 9 dni po terminie jestem.
Gin mi odpisał, ze wyniki idelane. Kazał zrobić tez tsh i progesteron oprócz bety i wizytę będę miała w przyszłym tygodniu.

reklama
Do góry