reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2020

Dziewczyny, powiedzcie mi jak to jest jak pójdę prywatnie do lekarza to wszystkie badania też muszę robić prywatnie i za wszystko płacić czy lekarz wypisze mi skierowanie?

Tak. Jak nie masz skierowania od lekarza na NFZ to za badania płacisz. Ja poprzednia ciąże prowadziłam prywatnie i ta również będę u tego samego lekarza

reklama
Ja dzisiaj mam 23 dpo. Czyli 9 dni po terminie jestem.
Gin mi odpisał, ze wyniki idelane. Kazał zrobić tez tsh i progesteron oprócz bety i wizytę będę miała w przyszłym tygodniu.
Super. Gratuluję :) Ja mam wizytę w poniedziałek dopiero a jutro idę powtórzyć betę. Strasznie się boję tym bardziej, że mam za sobą 1 biochemiczną :(
Właśnie policzyłam, że jestem 19 dni po owu więc może beta nie jest zła?
A tsh przed ciąża nie robiłaś czy to się też zmienia?

Super. Gratuluję :) Ja mam wizytę w poniedziałek dopiero a jutro idę powtórzyć betę. Strasznie się boję tym bardziej, że mam za sobą 1 biochemiczną :(
Właśnie policzyłam, że jestem 19 dni po owu więc może beta nie jest zła?
A tsh przed ciąża nie robiłaś czy to się też zmienia?

Robiłam, ale ciąży lubi skakać. Teraz mam 1,34 i jestem na euthyroxie.
Do tego mam IO i biore metforminę 3x850
Wizytę mam 12.03 o 9:40. Jeszcxe 9 dluuuuugich dni.
A Twoja beta jest ok. Normy są baaaaardzo szerokie. Najwazniejszy jest przyrost

reklama
Do góry