Ewarut
Fanka BB :)
Za co?? Przecież nie widzę nic złego w tej szczerości. Jednym coś pomaga innym nie[emoji846]Sorki[emoji317]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za co?? Przecież nie widzę nic złego w tej szczerości. Jednym coś pomaga innym nie[emoji846]Sorki[emoji317]
A to chyba ktoś ma taki nick jak TyNieeee, ja jestem majowka 2017
Kochana ja w poniedziałek miałam 209 w środę 557 a wczoraj 5291.Dzieczyny mam wyniki bety
4838.
TydZien temu w poniedzielek 24.02 w 15dpo milam wynik 210.
Nie wiem czy nie za mało
Sprawdzałam Twoje i moje wyniki są w normie
Napewno jest wszystko dobrze.. Mi też ginekolog kazała robić badanie co chwilę i jutro następna i w następnym tygodniu jeszcze dwa razy.. Dla mnie to stresujące bardzooTo masz wicej troszke.
Mam nadzieje, ze jest wszystko ok.
Nie planowałam robić kolejnej bety, ale gin mi kazał.
Napewno jest wszystko dobrze.. [emoji846] Mi też ginekolog kazała robić badanie co chwilę i jutro następna i w następnym tygodniu jeszcze dwa razy.. Dla mnie to stresujące bardzoo[emoji57]