reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Ja dostałam skierowanie na morfologie, mocz, Wr, glukoza a sama muszę zrobić toksoplazmoza IgG i toksoplazmoza IgM, anty HIV i cytomegalie też zrobię [emoji6]
A no i grupę krwi trzeba bo nie wszędzie akceptują ta z książeczki urodzeniowej [emoji51]
W mojej ksiazeczce urodzeniowej jest 0+, podczas gdy ja mam A-[emoji23]

W piątek. Wczoraj dzwoniłam to na chwilę obecną aktualne. Jak mi odwołają to zapisze się do byle kogo aby usg zrobić. A Ty?
Miałam mieć druga prywatną w poniedziałek i mi odwołali... I zapisała wstępnie na 29 kwietnia, ale nie wiadomo czy będzie wtedy już czynne..ale serduszko biło dwa tyg temu... Także narazie tylko były dwie wizyty jedna prywatną, a druga na NFZ za baczyć tylko serduszko.. no i L4 mam dostać w poniedziałek dalsze.. telefonicznie..ehh

reklama
Ja do tego mam jeszcze ft4, odczyn coombsa, cytomegalie, rozyczka
Tak, też jeszcze mam odczyn combsa, wr ale cytomegalie i różyczke robiłam kiedyś sama
Ja tak sama ciągle wizyty odwołują nawet prywatnie. Mam nadzieję że ta 1 kwietnia się odbędzie 🙂
Miałam mieć druga prywatną w poniedziałek i mi odwołali... I zapisała wstępnie na 29 kwietnia, ale nie wiadomo czy będzie wtedy już czynne..ale serduszko biło dwa tyg temu... Także narazie tylko były dwie wizyty jedna prywatną, a druga na NFZ za baczyć tylko serduszko.. no i L4 mam dostać w poniedziałek dalsze.. telefonicznie..ehh
Dziewczyny, a jak zapisujecie się do tych lekarzy, prywatnie czy tez nie, to informujecie zawsze o ciąży? Bo wizyt 'ciążowych' nie powinni odwoływać

Do góry