ewelka8312
Fanka BB :)
A po bigosie lodyZastanawiałam się czy mam sobie zjeść lody miętowe czy bigos no i bigos zwyciężył właśnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A po bigosie lodyZastanawiałam się czy mam sobie zjeść lody miętowe czy bigos no i bigos zwyciężył właśnie
Oby Cię przyjęli bo ja też miałam wizytę w poniedziałek i nadzieję,że przyjmują i lipaJa tez na 1 wizycie nie dostalam ani zadnego skierowania, ani nie zalozyla mi karty ciazy. Mysle ze teraz we wtorek jak zobaczy serduszko
Ja tak sama ciągle wizyty odwołują nawet prywatnie. Mam nadzieję że ta 1 kwietnia się odbędzieNie jesteś jedyną. Ja też jeszcze nic nie mam ani nawet serduszka nie widziałam [emoji45]
A kiedy masz wizytę??Nie jesteś jedyną. Ja też jeszcze nic nie mam ani nawet serduszka nie widziałam [emoji45]
W mojej ksiazeczce urodzeniowej jest 0+, podczas gdy ja mam A-[emoji23]Ja dostałam skierowanie na morfologie, mocz, Wr, glukoza a sama muszę zrobić toksoplazmoza IgG i toksoplazmoza IgM, anty HIV i cytomegalie też zrobię [emoji6]
A no i grupę krwi trzeba bo nie wszędzie akceptują ta z książeczki urodzeniowej [emoji51]
W piątek. Wczoraj dzwoniłam to na chwilę obecną aktualne. Jak mi odwołają to zapisze się do byle kogo aby usg zrobić. A Ty?A kiedy masz wizytę??
Ja też w urodzeniowej mam A+ ciekawe jaka by mi teraz wyszlaW mojej ksiazeczce urodzeniowej jest 0+, podczas gdy ja mam A-[emoji23]
Miałam mieć druga prywatną w poniedziałek i mi odwołali... I zapisała wstępnie na 29 kwietnia, ale nie wiadomo czy będzie wtedy już czynne..ale serduszko biło dwa tyg temu... Także narazie tylko były dwie wizyty jedna prywatną, a druga na NFZ za baczyć tylko serduszko.. no i L4 mam dostać w poniedziałek dalsze.. telefonicznie..ehhW piątek. Wczoraj dzwoniłam to na chwilę obecną aktualne. Jak mi odwołają to zapisze się do byle kogo aby usg zrobić. A Ty?
Tak, też jeszcze mam odczyn combsa, wr ale cytomegalie i różyczke robiłam kiedyś samaJa do tego mam jeszcze ft4, odczyn coombsa, cytomegalie, rozyczka
Ja tak sama ciągle wizyty odwołują nawet prywatnie. Mam nadzieję że ta 1 kwietnia się odbędzie
Dziewczyny, a jak zapisujecie się do tych lekarzy, prywatnie czy tez nie, to informujecie zawsze o ciąży? Bo wizyt 'ciążowych' nie powinni odwoływaćMiałam mieć druga prywatną w poniedziałek i mi odwołali... I zapisała wstępnie na 29 kwietnia, ale nie wiadomo czy będzie wtedy już czynne..ale serduszko biło dwa tyg temu... Także narazie tylko były dwie wizyty jedna prywatną, a druga na NFZ za baczyć tylko serduszko.. no i L4 mam dostać w poniedziałek dalsze.. telefonicznie..ehh