reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2020

Zaczęłam plamić jeszcze bardziej, ciemnoczerwono. Teraz to już wogóle się stresuje. Mąż ma na 7 spotkanie organizacyjne w pracy ale jak wróci a to nie ustanie to chyba pojadę na ip :(
A który masz tydzień ciąży?
Jak plamisz i do tego boli to skonsultowalabyn się z ginem jak masz do niego nr

reklama
Witam [emoji4]
Siedzę pod gabinetem u mojego doktorka, który strzelił taką gafę. Chcę z nim pogadać i najprawdopodobniej zostanę nadal jego pacjentką. Jakoś nie umiem iść do innego.

Powodzenia na wizytach[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji172][emoji172][emoji172]pięknie bijących serduszek[emoji176][emoji176][emoji176]

@Brrrownie jak u Ciebie? Byłaś na IP? Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji1696]Bierzesz luteine/duphaston? To tak nagle Cię złapało bez żadnych wczesniejszych symptomów ?

Pierwszy dzień wolności od pracy i godzina 8 telefon z pracy z pytaniami jak coś tam zrobic [emoji85] Czuję że to dopiero początek...

Co do winogrona to nie pamiętam dokładnie co takiego zawierają że ich nie można jeść ale mówiła mi jakąś piguła ze nie powinno się jeść w ciąży bo zawierają coś co może doprowadzić do poronienia [emoji848]

Zaczęłam plamić jeszcze bardziej, ciemnoczerwono. Teraz to już wogóle się stresuje. Mąż ma na 7 spotkanie organizacyjne w pracy ale jak wróci a to nie ustanie to chyba pojadę na ip :(
Jej... koniecznie skontaktuj sie z lekarzem... chocby telefonicznie
Hej
Ja tez pelna obaw dzis. Od dobrych 2-3 dni mdlosci znacznie sie zmniekszyly... i piersi bola3 ale tak inaczej jakby same żyły w nich bolały.
Strasznie mnie to martwi.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Zmniejszyly ale wciaz sa :) bedzie dobrze, glowa do gory[emoji16]

Witam [emoji4]
Siedzę pod gabinetem u mojego doktorka, który strzelił taką gafę. Chcę z nim pogadać i najprawdopodobniej zostanę nadal jego pacjentką. Jakoś nie umiem iść do innego.

Powodzenia na wizytach[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji172][emoji172][emoji172]pięknie bijących serduszek[emoji176][emoji176][emoji176]
Daj znać jak poszło. Fajnie ze dałaś temu lekarzowi druga szanse. 😉

Witam [emoji4]

Czekamy na info😍

reklama
Witam. Powodzenia na na wizytach 😘
Mnie od rana mdli. A wieczorem planowalam, że zjem rano jajka z majonezem...a wstałam i na samą myśl mi niedobrze ehhh..a tak mi się chciało wczoraj...😔

Zjadłam trochę placka drożdżowego i herbatę i koniec nic nie przełknę ehh.. za tydzień wizyta u lekarza..będzie już 8 tydzień no i musi mi przedłużyć L4.. oby tylko nie odwołał wizyty 😟

Do góry