reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Hej dziewczyny.Jak się czujecie ogólnie ? Ja padam z nóg, jestem ciągle zmęczona ,śpiąca ,mam bóle głowy i czuję się jak wrak człowieka.I tak prawie od dwóch tygodni.Wizyta dopiero 7 kwietnia o ile wogole się odbędzie przez to paskudztwo co się dzieje :( Robilam morfologię i inne podstawowe badania.Wszystko ok, więc nie wiem skąd się bierze to moje fatalne samopoczucie.Biore Luteinę i acard - któraś z Was też to bierze? Może macie podobne doswiadczenia...Jak u Was?

Ja jestem po jednym poronieniu i biorę duphaston, acard, pregna plus, pregna dha, magnez, żelazo i witaminę d (dwa ostatnie z powodu nirdoborów) odkąd skończyłam 7 tydzień czuje się fatalnie nieustanne mdłości, senność i osłabienie 😬

Hej dziewczyny.Jak się czujecie ogólnie ? Ja padam z nóg, jestem ciągle zmęczona ,śpiąca ,mam bóle głowy i czuję się jak wrak człowieka.I tak prawie od dwóch tygodni.Wizyta dopiero 7 kwietnia o ile wogole się odbędzie przez to paskudztwo co się dzieje :( Robilam morfologię i inne podstawowe badania.Wszystko ok, więc nie wiem skąd się bierze to moje fatalne samopoczucie.Biore Luteinę i acard - któraś z Was też to bierze? Może macie podobne doswiadczenia...Jak u Was?
Skoro wyniki sa ok to po prostu pewnie masz objawy ciążowe, ciąża sie rozwija a organizm osłabiony i wyczerpany , mam nadzieje , ze Ci minie to jak najszybciej [emoji8]
Ja biorę tylko Luteine i ona jest obojętna dla organizmu [emoji6]

Ja byłam w czwartek na 1 wizycie i okazało sie że jakiś 4 tydzień wg usg, a otatni okres 3.02. No i kazał sie za 2 tyg pojawić. A i witaminy rownież mi przepisał Femibion 1 rano a wieczorem 1x Fiolik.
A jakiej wielkości był pęcherzyk na usg?? U mnie sam pęcherzyk tylko 3 mm

reklama
Do góry