agabaj92
Fanka BB :)
Mnie coś od kawy odrzucaJa ugotowałam żurek i zrobiłam sałatkę grecka. Teraz kawusia a potem może jakieś ciacho na szybko machnę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie coś od kawy odrzucaJa ugotowałam żurek i zrobiłam sałatkę grecka. Teraz kawusia a potem może jakieś ciacho na szybko machnę.
Tak dobrze, że choć pęcherzyk jest to nadzieja też, ale według aplikacji i kalkulatora ciąży wychodzi dzisiaj 7 tydzień a według usg gdzie ani zarodka ani serduszka nie było to 4 tydzień. I gdzie tu kuźna jakaś prawidłowość. To w końcu już sama nie wiem jak liczyć. No ale i tak by koniec listopada wyszedl, nie daj co w moje urodziny
Ja ugotowałam żurek i zrobiłam sałatkę grecka. Teraz kawusia a potem może jakieś ciacho na szybko machnę.
Cześć dziewczyny, mam mały problem, na dodatek intymny. Czasami mnie swędzi ale nie wiem czy wejście do pochwy czy gdzieś obok. Od czasu do czasu octaniseptem to spryskam i jest w sumie ok. O clotrimazolu jak czytałam na wątku jest nie wskazany w pierwszym trymestrze. Z domu sie nie ruszam. Miałyście podobnie? W czwartek u lekarza byłam, ale nic nie stwierdził a mnie akurat to nie dokuczało. Doradźcie co robić.
Nie jestem mocna w drożdżówkach. Nie wychodzi mi to.Ja wczoraj wieczorem robilam drożdżówki z serem [emoji16] pycha!!!
U mnie tez dziś żurek ciasto już upieczone i sałatka z selerem naciowym w lodówce ale weny do sprzątania dziś nie mamJa ugotowałam żurek i zrobiłam sałatkę grecka. Teraz kawusia a potem może jakieś ciacho na szybko machnę.
Cześć w sobotę. Coś próbuje sprzątać, ale efektywność spadła
Od rana mam jakby gulę w gardle, cały czas mam wrażenie że nie może mi się odbić, i przez to mam taką produkcję śliny szkoda gadać ♀ najgorsze jest to że fatalnie mnie mdli przez to.. Już dawno nie było mi tak niedobrze [emoji19]
Niech moc będzie z Tobą [emoji123][emoji123][emoji123]U mnie tez dziś żurek [emoji16] ciasto już upieczone i sałatka z selerem naciowym w lodówce [emoji123][emoji16] ale weny do sprzątania dziś nie mam