reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

reklama
Hej, ja z tego wszystkiego przyspieszylam wizytę i byłam dziś.
Fasolka ma się dobrze i słyszałam serduszko (bije ok 160 ud.)
Wszystko byłoby super, gdyby nie ten wirus, miałam pracować dalej a tu dr doradza żeby siedzieć w domu już do końca ciazy:/Zobacz załącznik 1093037
Ale słodka fasolka [emoji4][emoji4]
Gratulacje ,który to tc???
Lepiej teraz siedzieć w domu w tej sytuacji , lekarz ma racje [emoji4]

Laski! No ale się rozpisalyscie [emoji2957] pare godzin nie zaglądałam na forum, i teraz sporo do nadrobienia [emoji1] każda z Was nadmienila o przeczuciu do co płci maluszka, ale ja z innej beki [emoji134] macie jakieś wybrane imiona? Takie wiecie.. Wybrane, wyczekane, ustalone, tylko w ciążę zachodzić [emoji38]
Jasne chociaż to początek ciąży można powiedzieć że dla dziewczynki już dawno jak kiedyś rozmawialiśmy o dzieciach więc będzie Wiktoria, a chłopca ostatnio zmieniliśmy z Antoniego na Kacpra. Więc bez względu czy chłopiec czy dziewczynka najważniejsze by zdrowe

Laski! No ale się rozpisalyscie 🤪 pare godzin nie zaglądałam na forum, i teraz sporo do nadrobienia 😄 każda z Was nadmienila o przeczuciu do co płci maluszka, ale ja z innej beki 🙆 macie jakieś wybrane imiona? Takie wiecie.. Wybrane, wyczekane, ustalone, tylko w ciążę zachodzić 😆
Ja mam w głowie Julie, mąż Tymka. Gdzieś tam w głowie mam myśli, że fajnie by było, gdyby to była córka. Chyba dlatego że w rodzinie sami chłopcy i dziewczynka to była by fajna odmiana. Staraliśmy się z mężem przed owulacja, jakieś 2, 3 dni bo akurat tak jakoś wyszło, w owulacje wracałam z pracy padnięta i źle się czułam a mąż chodził na nocki. Wszyscy mówią że przed owulacja wychodzi córka, ale nie wiem, zobaczymy 😊

Laski! No ale się rozpisalyscie [emoji2957] pare godzin nie zaglądałam na forum, i teraz sporo do nadrobienia [emoji1] każda z Was nadmienila o przeczuciu do co płci maluszka, ale ja z innej beki [emoji134] macie jakieś wybrane imiona? Takie wiecie.. Wybrane, wyczekane, ustalone, tylko w ciążę zachodzić [emoji38]
Mi dla chłopca póki co tylko jedne się podoba :Szymon a dla dziewczynki cała lista i z tym bd miała problem: na 1 pozycji mam Pole od jakiegoś czasu mi sie podoba , myślę tez o mojej s.p kochanej babci Marysi, zeby dac tak córce, mam na liście też Liwie, Ige, Zosie , Łucja i Nina chociaz 2 ostatnie juz tak mniej mi sie podobaja.. no I jeszcze gdzieś tam Blanka mi sie podoba , podejrzewam , ze bd problem z wyborem [emoji51][emoji51]

Kurde chyba zaproponuje jutro taki obiad[emoji23]
Jak sie robi?[emoji16]
Tez sie zastanawiam, jak to bedzie z plcia[emoji23] chociaz przy synku tez mialam smaki na slone[emoji848]
Gotujesz ziemniaki można w łupinach i je później obrać na świeżo a ser robisz na zimno. Pół cebuli kroisz w małą kosteczkę kostkę sera białego ja daję półtłusty pilos lub krówkę śmietankowa mieszasz z cebulką i dodajesz trochę jogurtu naturalnego lub mleka aby konsystencja sera była trochę rzadsza, ale też bez przesady no i doprawiasz solą lub pieprzem. Mega pycha 😍

Ja mam w głowie Julie, mąż Tymka. Gdzieś tam w głowie mam myśli, że fajnie by było, gdyby to była córka. Chyba dlatego że w rodzinie sami chłopcy i dziewczynka to była by fajna odmiana. Staraliśmy się z mężem przed owulacja, jakieś 2, 3 dni bo akurat tak jakoś wyszło, w owulacje wracałam z pracy padnięta i źle się czułam a mąż chodził na nocki. Wszyscy mówią że przed owulacja wychodzi córka, ale nie wiem, zobaczymy [emoji4]
Chyba nie ma reguły na to czy przed czy w owu , kolezanka zaszła w owu i ma dziewczynkę [emoji4][emoji4]

reklama
Hej, ja z tego wszystkiego przyspieszylam wizytę i byłam dziś.
Fasolka ma się dobrze i słyszałam serduszko (bije ok 160 ud.)
Wszystko byłoby super, gdyby nie ten wirus, miałam pracować dalej a tu dr doradza żeby siedzieć w domu już do końca ciazy:/Zobacz załącznik 1093037
Gratulacje. Ale już fajnie kształt widać. Mały człowieczek [emoji7]

Do góry