agabaj92
Fanka BB :)
Teraz to nawet nie zgłaszasz firmie lekarz wystawia elektronicznie i już firma wie, że cie nie ma.A czy oprócz L4 do firmy to gdzieś coś jeszcze zgłasza się? Czy już nic??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz to nawet nie zgłaszasz firmie lekarz wystawia elektronicznie i już firma wie, że cie nie ma.A czy oprócz L4 do firmy to gdzieś coś jeszcze zgłasza się? Czy już nic??
No wiem wiem, ale już nic nie musimy robić??Teraz to nawet nie zgłaszasz firmie lekarz wystawia elektronicznie i już firma wie, że cie nie ma.
Nie, ja byłam w zeszlym tygodniu 3 dni w pracy, w piątek poszłam do lekarza, gdzie dostalam zjebke że wogóle przyszłam plus opierdziel że skoro w ciąży to jeszcze większe ryzyko. No ale do czego dąże, w pracy tylko 2 osoby wiedziały, że pójde do lekarza i nikomu nic nie mówiły, ja nikomu innemu też nie zgłaszałam, jedynie co to z kadr dzwonili bo 3 dni było luki w zwolnieniu, a tak to wszystko ok.No wiem wiem, ale już nic nie musimy robić??
Ciekawe czy nam się sprawdzaDokładnie, aby zdrowe nas tez pierwsza ciąża i mi kiedyś w tej wróżbie wychodził 1 chłopiec a robiłam z tz jakiś moze rok temu i wróżba zmieniła się na 1 chłopca i na 1 dziewczynkę a jak będzie zobaczymy [emoji4][emoji4]
Ja mam wizyte 25 i jutro będe dzwonić czy aktualna wizyta, na dodatek powiem że to ciążowa wizyta będzie.Zapisałam się na 1-szą wizytę. 27.03 godz. 8.20.
Mam nadzieję, że mi tego nie odwołają,bo liczę na piękne [emoji3590]
Osiwieję do tego czasu! Tak bym chciała wiedzieć czy wszystko w porządku...
Ja zapisałam się jako potwierdzenie ciąży. Jak mi odwołają to się popłaczę to będzie 6+6 u mnieJa mam wizyte 25 i jutro będe dzwonić czy aktualna wizyta, na dodatek powiem że to ciążowa wizyta będzie.
Dziewczyny gdzieś czytałam że kwas foliowy sztuczny, czyli ten w tabletkach może się nie wchlaniac. Myślicie że to prawda? A w diecie to ciężko uzyskać odpowiednią ilość kwasu.
Ja wstałam dziś o 6.30 a teraz tak mnie rozbolala głowa i nogi że szok, a do tej pory czułam się super. Jeść też mi się nie chce w ogóle, bleee
No musimy poczekać pewnie jakieś min. 13tyg [emoji85][emoji85] moze szybciej moze pozniej sie okaże zobaczymy jak sytuacja sie potoczy [emoji4]Ciekawe czy nam się sprawdza [emoji16]