reklama
ewelka8312
Fanka BB :)
Na weselu swoim mieliśmy zabawę, że mieliśmy obracać głowy i jeśli będziemy w tą samą strona to będzie chłopiec, a tu trzy razy odwróciliśmy inaczej i wyszly trzy dziewczynkiNoo. Najważniejsze żeby urodziło się zdrowe chociaż kiedyś robiliśmy sobie taką wróżbę wahadełkiem taki zabobon ale podobno się sprawdza i mi i mężowi wyszło dziewczynka chłopak dziewczynka więc będzie trójka ? Czas pokaże. To narazie moja pierwsza ciąża
Miałyście może też kiedyś ta wróżbę ? Sprawdziło się ?
ForgetMeeNot
Hej Dziewczyny. Zrobiłam dziś test, wrzucam fotkę z testem z niedzieli i dziś. Szczerze jestem zawiedziona że różnica jest tak słaba...
Ale ciemnieje [emoji846][emoji846]
ForgetMeeNot
Ciemnieje zrob beteHej Dziewczyny. Zrobiłam dziś test, wrzucam fotkę z testem z niedzieli i dziś. Szczerze jestem zawiedziona że różnica jest tak słaba...
Tak Was czytam i wychodzi na to ze tylko ja nie chce znac plci Z pierwszym dzieckiem chcialam wiedziec od razu ale z drugim juz nie i nawet na usg mowilam lekarce zeby nie mowila Mielismy niespodzianke do samego porodu Teraz tez nie chce wiedziec
Sunflower01
Najważniejsze, że jest kreska - ciąża młoda więc słabiej widaćHej Dziewczyny. Zrobiłam dziś test, wrzucam fotkę z testem z niedzieli i dziś. Szczerze jestem zawiedziona że różnica jest tak słaba...
agabaj92
Jest ciemniejsza, ale ja np mając bladą kreske tak jak u Ciebie z dzisiaj po 4 dniach ponownie test zrobiłam i była dużo ciemniejsza. A dużo okres Ci sie spóźnia?Hej Dziewczyny. Zrobiłam dziś test, wrzucam fotkę z testem z niedzieli i dziś. Szczerze jestem zawiedziona że różnica jest tak słaba...
Sunflower01
Nie martw się - na tym etapie Dzieciątko nie potrzebuje aż tak dużo. Najważniejszy jest kwas foliowy. Organizm będzie pobierał z Twoich zapasów dla dziecka, więc żeby Tobie nie zabrakło, trzeba dbać o dostarczenie wszystkich skladnikow. Ale nic na siłę - jak nie jesteś w stanie jeść to nie wciskaj na siłęDziewczyny a czy są jakies symptomy które świadczą o tym, że ciaza nie rozwija się prawidłowo? Okropnie się stresuję W ogóle nie mam ochoty na jedzenie. Na samą myśl mnie mdli, najgorszej jest rano. Boję się, że moje dziecko może być niedożywione i przez to będzie coś nie tak
reklama
angles
2 dni.. Ale wierze ze wszystko będzie dobrze, mam jakieś przeczucie, intuicję tylko mąż mnie irytuje, bo dla niego jak nie ma dwóch wyraźnych, grubych kresek to jest niepewność i wątpi że się udałoJest ciemniejsza, ale ja np mając bladą kreske tak jak u Ciebie z dzisiaj po 4 dniach ponownie test zrobiłam i była dużo ciemniejsza. A dużo okres Ci sie spóźnia?