reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Hej Dziewczyny. Zrobiłam dziś test, wrzucam fotkę z testem z niedzieli i dziś. Szczerze jestem zawiedziona że różnica jest tak słaba...

Załączniki

• IMG_20200317_072805.jpg
    IMG_20200317_072805.jpg
    797,6 KB · Wyświetleń: 113
reklama
Noo. Najważniejsze żeby urodziło się zdrowe 😍 chociaż kiedyś robiliśmy sobie taką wróżbę wahadełkiem taki zabobon ale podobno się sprawdza i mi i mężowi wyszło dziewczynka chłopak dziewczynka więc będzie trójka ? Czas pokaże. To narazie moja pierwsza ciąża 😁
Miałyście może też kiedyś ta wróżbę ? Sprawdziło się ?
Na weselu swoim mieliśmy zabawę, że mieliśmy obracać głowy i jeśli będziemy w tą samą strona to będzie chłopiec, a tu trzy razy odwróciliśmy inaczej i wyszly trzy dziewczynki 😋😋

Tak Was czytam i wychodzi na to ze tylko ja nie chce znac plci 😊 Z pierwszym dzieckiem chcialam wiedziec od razu ale z drugim juz nie i nawet na usg mowilam lekarce zeby nie mowila 😀 Mielismy niespodzianke do samego porodu 😊 Teraz tez nie chce wiedziec 🙂

Hej Dziewczyny. Zrobiłam dziś test, wrzucam fotkę z testem z niedzieli i dziś. Szczerze jestem zawiedziona że różnica jest tak słaba...
Jest ciemniejsza, ale ja np mając bladą kreske tak jak u Ciebie z dzisiaj po 4 dniach ponownie test zrobiłam i była dużo ciemniejsza. A dużo okres Ci sie spóźnia?

Dziewczyny a czy są jakies symptomy które świadczą o tym, że ciaza nie rozwija się prawidłowo? Okropnie się stresuję :( W ogóle nie mam ochoty na jedzenie. Na samą myśl mnie mdli, najgorszej jest rano. Boję się, że moje dziecko może być niedożywione i przez to będzie coś nie tak :(
Nie martw się - na tym etapie Dzieciątko nie potrzebuje aż tak dużo. Najważniejszy jest kwas foliowy. Organizm będzie pobierał z Twoich zapasów dla dziecka, więc żeby Tobie nie zabrakło, trzeba dbać o dostarczenie wszystkich skladnikow. Ale nic na siłę - jak nie jesteś w stanie jeść to nie wciskaj na siłę :)

reklama
Jest ciemniejsza, ale ja np mając bladą kreske tak jak u Ciebie z dzisiaj po 4 dniach ponownie test zrobiłam i była dużo ciemniejsza. A dużo okres Ci sie spóźnia?
2 dni.. Ale wierze ze wszystko będzie dobrze, mam jakieś przeczucie, intuicję 🙂 tylko mąż mnie irytuje, bo dla niego jak nie ma dwóch wyraźnych, grubych kresek to jest niepewność i wątpi że się udało 😒

Do góry