Taki fotel wiszący jak na foto poniżejA co to jest ten hamak? Znam tylko taki ogrodowy
reklama
Aaaanna
Fanka BB :)
Aaa już rozumiem. No takiego nie mam.[emoji3]Taki fotel wiszący jak na foto poniżej
Może powinnam się zaopatrzyć. U nas zasypianie to meczarnia.
olka100993
AA okej, dzięki narazie już drugi dzień utrzymuje się gorączka, jutro możliwe że odwiedzimy lekarza.U nas taki stan dwa dni był plus mega mega mega marudzenie , nie od zębów chyba , bo to było miesiąc temu a wyszły z jakieś dwa tyg temu
Michalina93
U nas była dwa dni tez
Mamamoni29
Zaangażowana w BB
Jak wam idzie rozszerzanie diety? Dajecie już takie "rodzinne" jedzenie czy nadal gotujecie osobno?
Mój mały pałaszuje wszystko. Nie gotuję mu oddzielnie, przestało mu smakować takie jedzenie i chciał jeść to co my mamy na talerzu. Dostaje więc obiad od nas, my tylko sobie solimy na talerzu, albo odkładam porcję dla Jasia i resztę doprawiam.Jak wam idzie rozszerzanie diety? Dajecie już takie "rodzinne" jedzenie czy nadal gotujecie osobno?
A czy wasze maluchy piją jeszcze mleko w nocy?
Mamamoni29
Zaangażowana w BB
Ja karmie jeszcze 2 razy w nocy. A mielisz mu to jedzenie czy radzi sobie z kawałkami?Mój mały pałaszuje wszystko. Nie gotuję mu oddzielnie, przestało mu smakować takie jedzenie i chciał jeść to co my mamy na talerzu. Dostaje więc obiad od nas, my tylko sobie solimy na talerzu, albo odkładam porcję dla Jasia i resztę doprawiam.
A czy wasze maluchy piją jeszcze mleko w nocy?
Nie blenduję mu już od jakiegoś czasu jedzenia, rozgniatam trochę widelcem. Radzi sobie z ugotowanymi warzywami, owoce surowe jak są miękkie też mu daję do gryzienia, typu maliny, banany, śliwki. Mięsko gotowane mu widelcem rozgniatam. Chlebek też sam potrafi zjeść.Ja karmie jeszcze 2 razy w nocy. A mielisz mu to jedzenie czy radzi sobie z kawałkami?
Ja córce staram się podawać to co my mamy na talerzu. Odkładam jej osobną porcje bez soli. Wszystko je w kawałku. Jeśli zupka to ja jej podaje łyżeczką chociaż coraz bardziej tego nie lubi. Więcej zjada kiedy może jeść sama.Jak wam idzie rozszerzanie diety? Dajecie już takie "rodzinne" jedzenie czy nadal gotujecie osobno?
reklama
Aaaanna
No to wasze maluszki są bardzo do przodu z jedzeniem w porównaniu do nas. Moja córeczka ma 8.miesięcy zero zębów i boję się dac cokolwiek w całości .
Wszystko ma blendowane lub miksowanie ale je słabo.
Rano kaszka z owocami później zupka ale nie są to zbyt duże ilości.
Ogólnie to z jedzenia najlepiej pasuje jej pierś która je w dzień i w nocy. Przy piersi też zasypia.
Woli dużo bardziej ruch niż jedzenie. Stoi już sama i chodzi przy meblach. Nogi ma jeszcze słabe ale jak ja przeniosą już sadzam to albo płacze albo i tak doraczkuje tam gdzie sama chce.
Wszystko ma blendowane lub miksowanie ale je słabo.
Rano kaszka z owocami później zupka ale nie są to zbyt duże ilości.
Ogólnie to z jedzenia najlepiej pasuje jej pierś która je w dzień i w nocy. Przy piersi też zasypia.
Woli dużo bardziej ruch niż jedzenie. Stoi już sama i chodzi przy meblach. Nogi ma jeszcze słabe ale jak ja przeniosą już sadzam to albo płacze albo i tak doraczkuje tam gdzie sama chce.