Mamamoni29
Zaangażowana w BB
Dzisiaj dostałam okresu kilka dni temu synek skończył 8 miesięcy i nadal karmie dość często szczególnie w nocyJa też jeszcze nie mam
.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj dostałam okresu kilka dni temu synek skończył 8 miesięcy i nadal karmie dość często szczególnie w nocyJa też jeszcze nie mam
.
Zastanów się jak podaż żelaza, żeby anemii się nie nabawił. Mój na początku nie jadł mięsa, ale krew słabe ma parametry i zalecenie podawać mięso.Hey! Czy któraś mama karmi swoje dziecko wegetariańsko ?
Ja rowniez karmie nadal bardzo dużo, a okres dostałam juz po 5 ms.A ja mam takie pytanie do mam karmiących piersią.
Czy jest tu jakaś mama która nie dostała jeszcze okresu? Bo tak się zastanawiam czy to normalne
Czesc dziewczyny, jak tam Wasze male raczki? Nadazacie? U Julki poszlo to piorunem, na wczasach jeszcze nie siedziała, wozilismy w gondoli... Dwa dni po powrocie ni z tego ni z owego sama se usiadła, za kolejne dwa dni zaczela raczkowac, a jak skonczyla 7 ms wstawac gdzie tylko sie da. Oczy dookola glowy to mało, jest szybka i mata piankowa nie stanowi juz zadnego ograniczenia do przemieszczania sie. Myslimy nad kojcem, tylko czy dziecko ktore nie mialo wogole łóżeczka zaakceptuje kojec...jak wy sobie radzicie z malymi raczkami?
Ojjj tak basen i wanna to nr 1 rowniez u nas, niestety od czasu jak intensywnie sie przemieszcza i próbuje wszędzie wstawac juz nie iest tak bezpiecznie (slizga sie) i ograniczylismy tylko do wieczornej kąpieli, ew. w duzym basenie bryka u kogos na rękach.Moj synek nie raczkuje, owszem cwiczy wysoki podpór, podnosi dupkę ale póki co mam jeszcze względny spokój jak zostawie go na macie. U nas ulubioną zabawą jest basenki i wanna. Przy dzisiejszej temperaturze to wylądował w wodzie 3 razy w ciągu dnia
U nas to samo , jeszcze nie raczkuje , pełza po całym pokoju albo i mieszkaniu zależy co sobie upatrzy , ale nie raczkuje i nie siadaMoj synek nie raczkuje, owszem cwiczy wysoki podpór, podnosi dupkę ale póki co mam jeszcze względny spokój jak zostawie go na macie. U nas ulubioną zabawą jest basenki i wanna. Przy dzisiejszej temperaturze to wylądował w wodzie 3 razy w ciągu dnia
Czesc dziewczyny, jak tam Wasze male raczki? Nadazacie? U Julki poszlo to piorunem, na wczasach jeszcze nie siedziała, wozilismy w gondoli... Dwa dni po powrocie ni z tego ni z owego sama se usiadła, za kolejne dwa dni zaczela raczkowac, a jak skonczyla 7 ms wstawac gdzie tylko sie da. Oczy dookola glowy to mało, jest szybka i mata piankowa nie stanowi juz zadnego ograniczenia do przemieszczania sie. Myslimy nad kojcem, tylko czy dziecko ktore nie mialo wogole łóżeczka zaakceptuje kojec...jak wy sobie radzicie z malymi raczkami?