reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Hej, ja też już po szczepieniu i też kp wszystko ok :)
U nas tez krótkie drzemki ok. 30min czasami uda się przedłużyć na ponad 1h.
Szkoda mu spać wieczorem już wygląda na zmęczonego a jak umyje i przebiore to dostaje nowej Energii, ostatnio najlepiej usypia mąż na brzuchu ale w nocy też się budzi na cycka kilka razy ale zazwyczaj nie placze.
Z jedzeniem też słabo więc wróciły mleczne kupy
U nas teraz etap wstawania, a co najgorsze już się chce puszczać

reklama
A ja mam takie pytanie do mam karmiących piersią.
Czy jest tu jakaś mama która nie dostała jeszcze okresu? Bo tak się zastanawiam czy to normalne 😜

Czy jest tu jakaś mama która nie dostała jeszcze okresu? Bo tak się zastanawiam czy to normalne 😜

Ja dostalam po 6 miesiącach, 2 miesiace ciszy i 2 okres :p

Nie martw się, jeśli karmisz często to nie dostaniesz okresu.
Teraz jak moj syn je inne jedzonko niz mleko to może obyc sie bez cycka caly dzień. I właśnie to u mnie spowodowało, że okres wrocił.

Ja również jeszcze nie miałam okresu. Podczas ostatniej kontroli u ginekologa usłyszałam, że może być tak, że okres wróci dopiero przy całkowitym wygaszeniu laktacji.
Póki co, cieszę się jeszcze z tej wolności :D

reklama
Do góry