Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
180 na jeden raz to bardzo dużo, mój wypije 120-140Ja z nią już takie akcje przechodzę że to jest niepojęte już nie wiem jak ja mam zachęcać do jedzenia a do szpitala nie chcemy wracać czym może być spowodowane że ona więcej niż dana porcje nie zje a jak zje odrazu odda np mleko zje 180 ale zaraz po odbiciu uleje bardzo dużo i potem co chwile to samo słoiczek to samo jak jej nie pasuje to pluje ulewa zwraca
Każda waga inaczej waży. Tak jak pisze gohya waż na swojej i wtedy porównuj.My nosimy już 62-68 a ma 59cm
Jak ja ważyłam na domowej wadze dla niemowląt to teraz ma 5150 a jak bylam z nią 29.03 to miała 4880 czy to prawidłowy przyrost?