reklama
gohya
Fanka BB :)
Dziewczyny, które karmicie piersią. Czy Wasze maluchy jedzą z butelki chętnie? Mój raz na czas dostawał butle, jak gdzieś np szlam i pił, a od jakiś kilku dni w ogóle nie chce ciągnąć. Wypluwa smoczek albo mulda. Mam problem, bo nigdzie nie wyjdę ![Expressionless face :expressionless: 😑](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f611.png)
![Expressionless face :expressionless: 😑](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f611.png)
Hmm jadła chętnie ale już dosyć dawno bo nie było potrzeby, matka zawsze na stanowiskuDziewczyny, które karmicie piersią. Czy Wasze maluchy jedzą z butelki chętnie? Mój raz na czas dostawał butle, jak gdzieś np szlam i pił, a od jakiś kilku dni w ogóle nie chce ciągnąć. Wypluwa smoczek albo mulda. Mam problem, bo nigdzie nie wyjdę![]()
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
gohya
O kurde. Właśnie za chwilę stuknie 3 miesiąc. Jest bezsmoczkowy. I co wtedy z synem zrobiłaś?Hmm jadła chętnie ale już dosyć dawno bo nie było potrzeby, matka zawsze na stanowiskuciekawe co bylo teraz... A synuś smoczkowy?? Bo u bezsmoczkowego syna miałam niegdyś taka sytuację, że ok 3 miesiąca odrzucił butle z moim mlekiem, a pił regularnie co weekend bo studiowałam zaocznie no i zrobił nam się problem...
Mam ten sam problem teraz. Synek bezsmoczkowy. 3 miesiące kilka dni temu. Ostatnio co prawda jadł z butelki w grudniu, wtedy nie było żadnego problemu. A w poprzednim tygodniu spróbowałam mu dać no i chociaż głodny i płacz to butelkę tylko trzymał w buzi albo wypluwał. Jutro podejmuje kolejną próbę...ale nie wiem co z tym zrobić jak nie będzie chciał...Dziewczyny, które karmicie piersią. Czy Wasze maluchy jedzą z butelki chętnie? Mój raz na czas dostawał butle, jak gdzieś np szlam i pił, a od jakiś kilku dni w ogóle nie chce ciągnąć. Wypluwa smoczek albo mulda. Mam problem, bo nigdzie nie wyjdę![]()
gohya
Tez się boje. Boje się, że skończy się laktacja i nie będzie ja go karmić. Mi jadł z butelki jeszcze 1,5 tyg temu, a tu taka zmiana. Jak znajdziesz jakiś sposób to daj.znac.Mam ten sam problem teraz. Synek bezsmoczkowy. 3 miesiące kilka dni temu. Ostatnio co prawda jadł z butelki w grudniu, wtedy nie było żadnego problemu. A w poprzednim tygodniu spróbowałam mu dać no i chociaż głodny i płacz to butelkę tylko trzymał w buzi albo wypluwał. Jutro podejmuje kolejną próbę...ale nie wiem co z tym zrobić jak nie będzie chciał...
U Mikołajka niestety nie dało rady wskoczyć spowrotem na karmienie z butli, próbowaliśmy ale nie zaskoczył już potem...płacz, wyginanie itp. musiałam się prędzej urywać z zajęć albo mąż podjeżdżał z małym na karmienie i do czasu aż zaczął jeść inne pokarmy jakoś się udawalo.O kurde. Właśnie za chwilę stuknie 3 miesiąc. Jest bezsmoczkowy. I co wtedy z synem zrobiłaś?
U Mikołajka niestety nie dało rady wskoczyć spowrotem na karmienie z butli, próbowaliśmy ale nie zaskoczył już potem...płacz, wyginanie itp. musiałam się prędzej urywać z zajęć albo mąż podjeżdżał z małym na karmienie i do czasu aż zaczął jeść inne pokarmy jakoś się udawalo.O kurde. Właśnie za chwilę stuknie 3 miesiąc. Jest bezsmoczkowy. I co wtedy z synem zrobiłaś?
Czemu ma się skończyć laktacja?? Za 3 ms rozszerzanie diety się zacznie, spokojnie, dacie radę nawet jak faktycznie butla nie przejdzieTez się boje. Boje się, że skończy się laktacja i nie będzie ja go karmić. Mi jadł z butelki jeszcze 1,5 tyg temu, a tu taka zmiana. Jak znajdziesz jakiś sposób to daj.znac.
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
reklama
gohya
Nie wiem. Różnie to po znajomych słyszałam, że karmiły np tylko 3 miesiące itp.Czemu ma się skończyć laktacja?? Za 3 ms rozszerzanie diety się zacznie, spokojnie, dacie radę nawet jak faktycznie butla nie przejdzie![]()