Michalina93
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas w ostatnia noc przerwa około 6 godzin a po tej przerwie jakoś dużo nie napił się i zaczęłam się trochę martwić , za to w dzień nadrabia z piciem , pucus mega jest wiec może nie potrzebuje w nocy tak często już pic [emoji57]
Nawet 3 miesięcy nie maAle on duży. Wygląda na starszego niż jest u was teraz już 14 tyg.?
Nawet 3 miesięcy nie ma10 lutego będą dopiero trzy miesiące , wazy ponad 6 kg a urodził się z waga niecałe 3 kg. Ciuszki 74 bo ma ogromny brzuchol i same paróweczki na ciałku
![]()
Mateczko kochana... Ile ma ten klocus tygodni? To chyba nasz forumowy rekordzistaMówisz, że Twój synek to pączek? Ja swojego zwazylam i znowu dołożył - 7950g.... kurde musze garderobę zmienić mlodemu
A pieluszki to zaczelam używać 4 bo w 3 wszystko wylewało się na plecy...
Czytałam,, gdzieś,, niedawno, że nie każde zdrowo rozwijające się dziecko wykonuje próbę trakcyjna prawidłowo. Myślę, że jak ladnie leży na brzuszku to wogóle nie ma się czym martwić, gorzej gdyby na brzuchu też głowa leżała.Dalej nie ciągnie ani ciut , a na brzuchu tak ładnie sobie radzi wiec nie rozumiem zupełnie , neurologa mamy 16 lutego . Staram się ćwiczyć z małym ta głowę , chwytam go za barki czterema palcami a kciukiem ramiona z przodu i mając go na kolanach w moim pół siadzie zachęcam go to podnoszenia główki
Mateczko kochana... Ile ma ten klocus tygodni? To chyba nasz forumowy rekordzistajaku Was z noszeniem?? Poleży sam? Czy ręce odpadają? synek mojej siostry ma 8 ms i waży 7300 jest w sam raz wg lekarki.