reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Dawno nie wchodziłam na forum i tak nadrabiam zaległości.. Powiedz co u Was wyszło z tą trakcją? Bo u nas prawie 3 miesiące i ta próba też słabo wychodzi.. zaczynam się martwić [emoji45]
Dalej nie ciągnie ani ciut , a na brzuchu tak ładnie sobie radzi wiec nie rozumiem zupełnie , neurologa mamy 16 lutego . Staram się ćwiczyć z małym ta głowę , chwytam go za barki czterema palcami a kciukiem ramiona z przodu i mając go na kolanach w moim pół siadzie zachęcam go to podnoszenia główki

Załączniki

• 1245ED69-C511-4B5F-9C90-14B34D8DBA52.jpeg
    1245ED69-C511-4B5F-9C90-14B34D8DBA52.jpeg
    81 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Dalej nie ciągnie ani ciut , a na brzuchu tak ładnie sobie radzi wiec nie rozumiem zupełnie , neurologa mamy 16 lutego . Staram się ćwiczyć z małym ta głowę , chwytam go za barki czterema palcami a kciukiem ramiona z przodu i mając go na kolanach w moim pół siadzie zachęcam go to podnoszenia główki
No u nas identycznie, ładnie trzyma główkę jak leży na brzuchu ale jeśli chodzi o tą trakcję to porażka.. I też ćwiczę z malutka w taki sposób jak piszesz i jak chwytam ją za barki to wtedy ładnie ciągnie głowę ale za ręce nic a nic..

No u nas identycznie, ładnie trzyma główkę jak leży na brzuchu ale jeśli chodzi o tą trakcję to porażka.. I też ćwiczę z malutka w taki sposób jak piszesz i jak chwytam ją za barki to wtedy ładnie ciągnie głowę ale za ręce nic a nic..
Nie przejmuj się tak ! Ta trakcja to nie jest jedyny wyznacznik rozwoju , mi powiedziała rehabilitantka starszego syna ze na spokojnie z ta trakcja 😊 u neurologa byłaś / idziesz ?

Nie przejmuj się tak ! Ta trakcja to nie jest jedyny wyznacznik rozwoju , mi powiedziała rehabilitantka starszego syna ze na spokojnie z ta trakcja [emoji4] u neurologa byłaś / idziesz ?
No właśnie z jednej strony nie chcę panikować (chociaż mam do tego skłonności, poza tym to moje pierwsze dziecko więc i tak mam wrażenie że jestem przewrażliwiona [emoji23]) ale nie daje mi to spokoju. Moja pediatra podchodzi do tego strasznie olewczo i trochę mnie to wkurza. Wybieram się do fizjo a potem zobaczymy co dalej..

No właśnie z jednej strony nie chcę panikować (chociaż mam do tego skłonności, poza tym to moje pierwsze dziecko więc i tak mam wrażenie że jestem przewrażliwiona [emoji23]) ale nie daje mi to spokoju. Moja pediatra podchodzi do tego strasznie olewczo i trochę mnie to wkurza. Wybieram się do fizjo a potem zobaczymy co dalej..
Rozumiem doskonale , moja pediatra od razu neurolog i przy okazji tego ze młody bardzo dużo sika to robiliśmy morfologię i mocz oraz Usg brzuszka . Z morfologi wyszła lekka anemia wiec suma sumarum dobrze nas pokierowała ☺️No i nie zaszczepiła do dziś malucha a powinienem mieć już trzecie szczepienie

reklama
Do góry