reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2020

Wszystko zamykają ale szkoda mi ludzi w sklepach na kasach. Kontakt z pieniądzem.ludzie kaszlą ehhhh
Dobrze, że odeszłam w porę z mojego sklepu..

reklama
Ja według kalkuratora i apki mam 5tc +2 dni. Dzisiaj zapisałam sie na wizyte go ginekologa na 25 marca, to byłby początek 8 tyg, więc zobaczymy.

Gratulacje biliźniąt.
Do ginekologa chodzisz do Leszna ? Do którego jeśli można wiedzieć? I czy zamierzasz rodzić w leszczyńskim szpitalu ?

Ja jestem zdania, ze teraz jak ktos sie chce modlic to powinien to robic w domu.
Dla dobra ogolu.
Nie bez powodu papiez chociazby w niedziele bez ludzi odmawial.
Ja do kosciola teraz na pewno nie pojde, choc jestem wierzaca. I do tego samego namawiam i mame i tesciow.

Dokaldnie o to mi chodzi, zeby się nie narażać i nie stwarzać zagrożenia.

Ekstra wieści [emoji173]

Ja już po dzisiejszej wizycie [emoji4] lekarz zapisał tak: w powiększonej jamie macicy uwidoczniono poj. pęcherzyk ciążowy 14mm 5w4d - wewnątrz pęcherzyka najprawdopodobniej echo zarodka [emoji173]
Super, extra wiadomości [emoji7][emoji7][emoji7][emoji3590]

Nie wiem czy kojarzycie moja sytuację z wczoraj, ale byłam u rodzinnej i dostałam L4 do pierwszej wizyty u gina.
Wsparła mnie bardzo i stwierdziła że w mojej sytuacji kontynuowała by zwolnienie do końca ciąży tym bardziej że oprócz tego mam celiakię chorobę autoimmunologiczną .
Czuje się jakby cały stres ze mnie opadł.
Mam nadzieję że gin na NFZ nie będzie robił problemu żeby kontynuować zwolnienie. A prywatna wizytę mam 27

Dziewczyny może będziecie mnie uważać za jakąś wariatke, ale trudno. U mnie w parafii jest obraz Ikony Matki Boskiej. W zeszły czwartek zaczęły sie misje z tym związane. Nie wiedząc jeszcze o ciąży poszłam w czwartek do kościoła, w piątek rano pokazała sie druga kreseczka, blada. Wczoraj ponownie zrobiłam test a nawet dwa z dwóch różnych firm i kreski były ciemniejsze w obu. Dzisiaj ide ponownie do kościoła na 12 jest nabożeństwo dla matek z dziećmi i oczekującymi dziecka. Moją ciążę oddaje również pod opieke Matki Boskiej. Mam nadzieje, że za 2 tyg jak pójde do lekarza będzie wszystko w porządku i pójde na l4.
Dlaczego wariatka??
Po prostu jesteś wierzącą [emoji56][emoji56]
Nie ma w tym nic złego [emoji8]
Czasami łatwiej oddać wszystko w ręce Boga [emoji4]

reklama
Do góry